FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA 5-0

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // Cornel Dinu a găsit cauzele campaniei dezastruoase: „Mi-e milă de Contra. Conducerea Federației e paralelă”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 23:55

Cornel Dinu a vorbit după eșecul României în Spania, scor 0-5, meci care a dus naționala noastră până pe locul 4 în grupa preliminară a EURO 2020.

„Azi mila jucătorilor spanioli ne-a salvat. Aveam senzația că joacă juniorii doi cu prima echipă. Din 7 situații în prima repriză, 4 au fost goluri. În repriza secundă n-au vrut să mai ajungă la careu. Există cât de cât o anumită înțelegere pentru cei slabi. Problema e de ce am ajuns în această situație. Noi n-am mai semănat de foarte mulți ani nimic în fotbalul românesc. Avem o conducere a Federației paralelă cu fotbalul. Lipsa profesorilor buni au dispărut din fotbalul nostru. Lucrurile sunt profunde la noi, nu mai avem școală și instruire.  

Avem niște jucători care ar putea fi apropiați de nivelul occidentalilor, dar în ultimii ani rar am avut cam aceeași formulă de echipă. Noi am uitat să mai avem posesia balonului. Mi-e milă de Cosmin. Nu trebuia să accepte să vină la națională pentru că nu era pregătit”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport 

VEZI ȘI:

SPANIA - ROMÂNIA // FOTO Răzvan Burleanu, pressing la Gică Hagi în timpul meciului cu Spania? Cei doi, în tribune pe „Wanda”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
maccsero
maccsero  •  19 Noiembrie 2019, 11:22

Inși compromiși ca acest Dinu n-ar trebui lăsați să deschidă gura. Nu doar că s-a făcut de râs ca selecționer pe vremea când România avea încă jucători mari, dar se mai și laudă cu relațiile sale printre mafioți. Ar trebui audiat la parchet, nu la televizor.

sasesase
sasesase  •  19 Noiembrie 2019, 11:12

Nimeni nu are curajul să spună că această Academie a lui Hagi este un Fiasco? Va este frica? Domnule Stucan unde sunteți? Felicitări pt articolul despre Ianis Hagi dar trebuie arătat adevărul despre aceasta Academie! Va este frica domnilor ziariști de istericalele lui Gheorghe Hagi? Faceți o anchetă, o statistica și veți descoperi 10 ani de fiasco, spălare de bani, jucători "vopsiți"și multe lucruri pe care oamenii de fotbal din studiourile de televiziune le cred normale sau extraordinare! Lasă ți le pe Hagi in pace, este mediocru și nu este un șlefuitor de talente! Nu a fost niciodată! Nu ne și va mai mințiți singuri!

954215071297337
Rosca Stelus  •  19 Noiembrie 2019, 10:06

,, Lipsa profesorilor buni au disparut din fotbalul nostru" … Propozitia asta e in romaneste , sau trebuie tradusa ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează