FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA 5-0

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // Florinel Coman surprinde după dezastrul de la Madrid: „Nu cred că ar trebui să ne pară chiar foarte rău”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 00:06

Florinel Coman a jucat 56 de minute în eșecul României de pe terenul Spaniei, scor 0-5, însă s-a arătat destul de mulțumit de presația sa personală.

„A fost un meci dificil. N-am reușit să marcăm măcar un gol, dar trebuie să fim bărbați și să ne asumăm. Asta e diferența, s-a văzut. Eu cred că e diferență pentru că ei joacă la un alt nivel. Uitați-vă cum e campionatul spaniol și cum e al nostru. E foarte greu acest pas de la tineret la naționala mare. Dar cred că dacă ne punem la punct vom face față. Cu un proiect foarte bine organizat putem face față. 

Am alergat foarte mult după minge, a fost un antrenament defensiv. Nu suntem singurii care vin aici și n-au ocazii. Spania cred că e cea mai bună echipă din lume. La toate meciurile Spaniei sunt favoriți, mai ales la posesie. Nu cred că ar trebui să ne pară chiar foarte rău că n-am făcut față. Sunt jucători care joacă la cele mai tari echipe din lume”, a declarat Florinel Coman la Pro TV. 

Vezi și:

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // Reacția lui Cosmin Contra după umilința cu Spania: „Decizia a fost luată înainte de meci! Nu e treaba mea cine trebuie să fie selecționer” + atacă jucătorii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
noname999
noname999  •  19 Noiembrie 2019, 21:04
Postat de corectu pe 19 Noiembrie 2019, 07:57

A scos un penalty nedat.

Ba, deci n-ai cum, nu poti fi atat de prost decat gigist fiind... "A scos un penalty nedat" :)))))))))) moooooor!

noname999
noname999  •  19 Noiembrie 2019, 21:02
Postat de corectu pe 19 Noiembrie 2019, 07:57

A scos un penalty nedat.

Asa ceva!!!!!!!!! :)))))))))))))

bodrin
bodrin  •  19 Noiembrie 2019, 18:30

Când *** din fotbal vor să arate că pot să gândească....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close