FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

SPANIA - ROMÂNIA // VIDEO Cosmin Contra, după ședința cu Răzvan Burleanu: „L-am rugat frumos pe domnul președinte” + mesaje pentru vestiar, Anamaria și Reghe

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 19:06

SPANIA - ROMÂNIA. Cosmin Contra a vorbit, în conferința de la Madrid, despre viitorul său pe banca „naționalei”, chiar dacă s-a ferit să ofere un răspuns concret: „În acest moment, sunt așa și așa”. Discuția decisivă ar urma să aibă loc la finele săptămânii viitoare, a adăugat selecționerul. 

  • Tragerea la sorți pentru play-off-ul Ligii Națiunilor va avea loc vineri, 22 noiembrie, de la ora 13:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV
  • Spania - România, ultimul meci din preliminariile EURO 2020 se joacă luni, de la 21:45. Partida e liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV

„Nu vorbim aici despre rămânerea mea sau nu. Au fost două zile foarte grele... Caracterele puternice se ridică de la pâmânt în momentele grele. Mesajul meu către băieți a fost să învățăm din aceste meciuri din calificările normale și să fim mai pregătiți în martie.

Chiar dacă sunt afectați, mă aștept la o reacție din partea lor. E un meci special pentru mine și pentru jucători. Cu un rezultat bun luni, vom avea speranțe mai mari că ne putem califica în martie”, a început Contra. 

SPANIA - ROMÂNIA // Hagi l-a ghicit: Contra face jocurile Anamariei Prodan! » Mesajul soției lui Reghe pentru selecționer + dezvăluiri incendiare din Federație

Jurnaliștii prezenți au insistat pe subiectul viitorului său la cârma naționalei, astfel că selecționerul a fost nevoit să dezvăluie unele detalii din culise: 

„Am vorbit cu domnul președinte, dar nu despre viitorul meu. L-am rugat frumos să mă lase să pregătesc acest meci în liniște. Apoi, voi avea nevoie de câteva zile să pun în balanță  cu staff-ul meu lucrurile care s-au întâmplat în această campanie. La sfârșitul săptămânii viitoare mă voi întâlni cu domnul președinte pentru o nouă discuție. Trebuie să gândesc la rece până atunci și, în funcție de asta, voi decide dacă voi mai continua sau nu. În acest moment, sunt așa și așa.

Realitatea crudă din această preliminarii a fost că n-am câștigat niciun meci cu cele 3 din grupă. Când lucrurile nu merg, e normal că vin critici mai agresive. Există însă limita bunului simț, avem familii, suferă din cauza unora care jignesc. Nu vreau să le spun numele, nu vreau să intru în polemici. Probabil, finii mei, Reghe și Anamaria au simțit nevoia să îmi ia apărarea și le mulțumesc”, a încheiat „Guriță”. 

Match preview Spania - România

VEZI ȘI:

 

EXCLUSIV // Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea din Dubai într-un interviu exploziv: „De ce să plece? O să califice naționala la Euro!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
2504502209875603
Matei Vasile  •  18 Noiembrie 2019, 19:04

Cat de penibil! Auzi: "Există însă limita bunului simț, avem familii, suferă din cauza unora care jignesc." Pai si familiile carora le dai cu mortii, nu sufera? Chiar nu-l mai pot suferi cu fata asta de *** in fata sefilor si mare antrenor in fata romanilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daniel.dx
daniel.dx  •  18 Noiembrie 2019, 08:43

A zis bine cineva pe aici...banii doar la îndeplinirea obiectivului.Sa vezi atunci cum își storcea creierul să facă o tactică de joc bună,sa pună bine jucătorii in teren și să nu selectioneze toate petardele.Asa...timpul trece,banu' merge,aproximativ 30.000 € / lună.Si-a luat peste 700.000 in doi an pe nimic,mai mult s-a plimbat pe la meciuri ,"sa descopere noi talente ".Cică se mai gândește daca pleacă...pai cum sa dea cu piciorul la salariul asta luat degeaba,chiar și pentru inca 6 luni ( până la baraj ).Dupa ce a făcut praf calificarea asta,iar o sa o luam de la capăt cu "reconstrucția" ,o sa fie bine...ne vom califica la mondiale ,la europene...iar la mondiale...Sfat pentru FRF : banii sa ii vadă doar la atingerea obiectivului !!! Că de vorbe și promisiuni suntem sătui...

137729076992236
Conache Pavel  •  18 Noiembrie 2019, 04:56

De cuvantul DEMISIE o fi auzit Contra, ca onoare de unde ?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează