FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

SPANIA - ROMÂNIA // Ionel Ganea, fără milă! Dă de pământ cu Nicolae Stanciu: „Vine la națională doar ca să îmbrace tricoul! E o rușine”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 10:31

După înfrângerea cu Suedia, 0-2, și ratarea calificării directe la EURO 2020, Ionel Ganea a avut o reacție dură. 

  • România a pierdut cu Suedia, scor 0-2, și a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare.
  • Spania - România, ultimul meci din preliminariile EURO 2020 se joacă luni, de la 21:45. Partida e liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV

Fostul atacant al naționalei l-a criticat vehement pe mijlocașul Nicolae Stanciu, 26 de ani, și a spus ce ar face dacă ar fi președintele FRF.

„Toată lumea se ia de Contra, dar nu am văzut la jucători dorința de a lupta, de a câștiga meciul. Mi se pare că prea ușor am renunțat în duelurile unu contra unu. 

În primul rând, sunt foarte dezamăgit de Stanciu. Are o experiență bogată în Europa, joacă în Champions League, dar este unul dintre cei mai slabi jucători de la echipa naționala. Nu aduce niciun plus! Vine la echipa naționala doar să îmbrace tricoul! Mi se pare o rușine!Pentru ce sa-i mai dau credit lui Stanciu? Adu-l pe Ianis sau pe altul mai tânăr. 

Dacă aș fi președintele FRF, indiferent de cine va veni selecționer, aș spune că reconstruim naționala. Nu aș pune un obiectiv și așteptăm doi ani ca să construim o noua echipă”, a declarat Ionel Ganea la Pro X.

Citește și: 

Burleanu se joacă cu focul! Decizie de neînțeles: FRF i-a propus lui Petrescu un salariu mai mic decât au avut Contra și Daum! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
1044038828966212
Andrei Droopy  •  17 Noiembrie 2019, 19:58
Postat de Val Wolfe pe 17 Noiembrie 2019, 14:09

Perfect adevarat! Stanciu nu joaca nimic ptr. nationala, poate fi inlocuit fara probleme de unul care vrea sa joace cu adevarat ptr. echipa nationala. Trebuie renuntat la astfel de jucatori figuranti. Nu vrea sa joace? Sa fie sanatos, nu mai are ce cauta la nationala. Asa trebuie procedat daca vrem performanta si rezultate la nationala. Bravo Ganea!

bai ***. Tu stii ce post joaca Stanciu la echipa de club si ce il pune *** de Contra sa joace la nationala ? Ia si citeste niste statistici sa vezi cat alearga Stanciu intr-un meci al nationalei, si dupa aia comenteaza tu despre el cum ca ar fi un jucator figurant

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1044038828966212
Andrei Droopy  •  17 Noiembrie 2019, 19:55
Postat de Danut Ognean pe 17 Noiembrie 2019, 16:32

stanciu plecat de la manastirea fcsb a staretului gigi o epava zero barat la fel ca si florinel balanel coman

esti extrem,dar extrem de prost. Nu poti lasa subiectivisul departe

1044038828966212
Andrei Droopy  •  17 Noiembrie 2019, 19:54
Postat de Danut Ognean pe 17 Noiembrie 2019, 16:33

a alergat zero kilometri epava fcsbista stanciu

esti la fel de batut in cap precum Ganea si Contra. Postul lui Stanciu nu este de "mijlocas la inchidere" , ceea ce il pune Contra sa joace de cand a preluat nationala.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează