FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

SPANIA - ROMÂNIA // Tragedie pentru un fan al „tricolorilor” » A murit pe teren înainte să meargă la Spania - România

Articol de - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 14:16

România va juca luni, contra Spaniei, în ultimul meci din preliminariile EURO 2020. La meciul de pe „Wanda Metropolitano” vor fi peste 10.000 de fani români. Printre ei trebuia să fie și Vasile Dascăl, dar acesta a murit în urmă cu câteva zile. 

  • Spania - România se joacă luni, de la 21:45. Partida e liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV

Vasile Dascăl, din Cluj, lucra ca portar la un complex rezidențial din Madrid, și în timpul liber juca pentru FC România, echipa comunității românești din capitala Spaniei.

Acesta avea 50 de ani și a decedat în amical dintre FC România și Brazilia, un duelul al imigranților. A intrat pe final, a jucat 5 minute și a ieșit de pe teren. Ulterior, s-a prăbușit și a decedat în urma unui infarct.

FC România a câștigat de două ori Mundialito, campionat mondial al comunităților de imigranți, în 2014 și 2016, participând de 7 ori.

Match preview Spania - România

Citește și:

Dumitru Dragomir, detalii despre viitorul selecționer: „În locul lui Contra vine un RATAT fără serviciu!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close