FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

SPANIA - ROMÂNIA // Ziua decisivă în privința lui Cosmin Contra » Întâlnire FINALĂ cu Răzvan Burleanu la Nyon!

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 16:19

Cosmin Contra, selecționerul României, și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, vor merge împreună la tragerea la sorți a play-off-ului Ligii Națiunilor, care va avea loc la Nyon, pe 22 noiembrie. Probabil tot atunci va avea loc întâlnirea decisivă. 

  • România a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare
  • Tragerea la sorți pentru play-off-ul Ligii Națiunilor va avea loc vineri, 22 noiembrie, de la ora 13:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV

Astfel, Burleanu și Contra vor ajunge la un consens în privința viitorului actualului selecționer înainte ca „tricolorii” să-și afle adversara pe care trebuie s-o învingă pentru a păstra în continuare șanse la calificarea la Euro 2020, turneu la care vom organiza trei partide în faza grupelor și una în „optimi”.

„Am vorbit cu domnul președinte, dar nu despre viitorul meu. L-am rugat frumos să mă lase să pregătesc acest meci (n.r. cu Spania) în liniște. Apoi, voi avea nevoie de câteva zile să pun în balanță cu staff-ul meu lucrurile care s-au întâmplat în această campanie.

La sfârșitul săptămânii viitoare mă voi întâlni cu domnul președinte pentru o nouă discuție. Trebuie să gândesc la rece până atunci și, în funcție de asta, voi decide dacă voi mai continua sau nu”
Cosmin Contra, selecționer România

MATCH PREVIEW SPANIA - ROMÂNIA

VEZI ȘI:

VIDEO GSP LIVE // Ioan Ovidiu Sabău și-a numit 4 preferați de la „națională” + despre cine spune că a fost „sters mental” cu Suedia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
whiteredarad
whiteredarad  •  18 Noiembrie 2019, 18:46

Sa il trimiti pe Yannis pe dreapta inseramna sa iti bati joc de el. Din nou...Tosca ! Oricum nu mai conteaza!

blatistu49
blatistu49  •  18 Noiembrie 2019, 17:37

pa i selectia se face cit cotizeaza fiecare Impresar la FRF ptr fiecare jucator

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  18 Noiembrie 2019, 17:31

IN ULTIMII 3 ANI NU SE VEDE NICIO SCHIMBARE, DAUM A INVINS PE ARMENIA TUR-RETUR IN prel. W.C. 18, CONTRA ARE SUCCESE DOAR CU FEROE SI MALTA TUR-RETUR+VICTORIA CU KAZAKHSTAN*****NEAMTUL A INCHEAIAT PE LOCUL 4, CEEA CE PROBABIL VA IZBUTI SI CONTRA*****FOARTE SLAB!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează