FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 1-0

SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 1-0 // Denis Drăguș și cam atât » Cum s-au descurcat cele 8 rezerve testate de Mirel Rădoi

Fostul „tunar” Vlad Dragomir a avut o evoluție ștearsă FOTO: Raed Krishan
Fostul „tunar” Vlad Dragomir a avut o evoluție ștearsă FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2019 22:35

România U21 a pierdut amicalul cu Spania U21, scor 0-1. Atacantul Denis Drăguș, obișnuit și cu prima echipă, pare a fi singura rază de lumină printre jucătorii care au venit să suplinească absențele din lotul lui Rădoi

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai noi informații din cantonamentul „tricolorilor”.
  • România U21 joacă următorul amical din stagiul spaniol contra naționalei din Danemarca, marți, de la 19:00, liveVIDEO pe GSP.ro.

În lipsa celor 9 jucători luați de Cosmin Contra, Mirel Rădoi a oferit șansa noii generații de la U21 să arate ceea ce poate în fața unui adversar de top.

A luat în Spania jucători care sunt la prima acțiune cu tineretul și a avut curajul să titularizeze o parte dintre ei. Șanse au primit și cei care n-au strâns prea multe minute în tricoul U21 până acum.

Cum s-au descurcat debutanții + Rezervele TESTATE ASTĂZI: 

Radu Boboc - unul dintre „mezinii” naționalei U21. A alergat mult, s-a zbătut, a lăsat însă de câteva ori spații pe unde jucătorii Spaniei au pus în pericol poarta lui Radu. Este însă o soluție pentru viitorul naționalei U21, dar cu greu va prinde un loc printre titulari.

Denis Drăguș - cel mai activ jucător din ofensiva României. A avut curaj, a luat acțiuni pe cont propriu, a tras de fiecare dată când a avut ocazia. E o soluție clară pentru atacul nostru, fiind o concurență serioasă pentru Adrian Petre sau Pușcaș. A demonstrat că pare să fi ieșit din perioada mai puțin fericită și că nu degeaba Contra s-a bazat pe el în câteva rânduri.

Valentin Gheorghe - s-a văzut și el destul de rar. A surprins titularizarea sa dat fiind că a jucat puțin și la Astra, doar vreo 600 de minute. În dreptul lui stă cea mai mare ocazie a noastră, când șutul său a ocolit cu puțin poarta.

Andrei Ciobanu - și el s-a zbătut mult, a fost depășit în câteva rânduri de fotbaliștii Spaniei. Nu are foarte multă forță și asta s-a simțit.

Vlad Dragomir (foto) - a avut o primă repriză ștearsă. Rareori s-a întâlnit cu mingea, iar când a făcut-o, n-a avut vreo realizare. A lăsat să se înțeleagă motivul pentru care n-a continuat în Anglia, la Arsenal. S-a remarcat puțin doar în a doua repriză, când a șters cu capul o centrare a lui Ștefan, mult pe lângă poartă.

Darius Olaru - n-a adus nimic nou în atacul nostru, așa cum s-a întâmplat contra Belgiei. Ce-i drept, nici nu a prea avut mingi. E însă un jucător de execuție.

Deian Sorescu - a prins doar jumătate de oră și a fost folosit fundaș dreapta, așa cum a fost încercat tot mai des și de Mircea Rednic. N-a jucat rău, chiar a avut o intervenție importantă în minutul 87. Faptul că i se dă încredere la Dinamo se simte în jocul său.

Lorand Fulop - prezent foarte puțin, era destul de greu să se vadă în joc având în vedere că mai mult ne-am apărat.

Vezi și: 

ROMÂNIA U21 LA EURO 2019 // Fanii români își pot lua de astăzi bilete pentru European! Cât costă, de unde pot fi cumpărate și care sunt condițiile puse de Federația Italiană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  22 Martie 2019, 16:30

Fiti linistiti si nu va ambalati!Radoi nu e antrenor!El s-a calificat din postura de antrenor printr-o conjuctura(jumatate de campanie a fost alt antrenor si noroc cu 11 m ratat de portughezi,plus ultimii adversari si locurile de desfasurare a meciurilor).O sa ne lamurim ce fel de antrenor e la campionatul european!Baietii joaca din ambitie si tinerete!Dar nu cred ca ajunge!Inafara de oarece presing si dorinta de a lupta ati vazut vreo strategie?

doze
doze  •  22 Martie 2019, 11:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

924588264286216
Mihai Suhani  •  22 Martie 2019, 10:51

O infrangere nu poate fi un rezultat bun, chiar daca e la limita.Radoi a spus ca am jucat cu o echipa care valoreaza multe milioane si ca infrangerea nu e o catastrofa. Pana nu vom scapa de mentalitatile astea de looseri nu vom obtine rezultate.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close