FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 1-0

SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 1-0 // Ionuț Radu e pregătit pentru echipa mare și are un favorit cu Suedia: „Sper să joace”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 21:21

România U21 a pierdut amicalul cu Spania U21, scor 0-1. Căpitanul Ionuț Radu (21 de ani) și-a felicitat colegii pentru atitudine și mizează toți banii pe amicul George Pușcaș pentru meciul naționalei „mari” cu Suedia.

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai tari informații din cantonamentul „tricolorilor”.
  • România U21 joacă următorul amical din stagiul spaniol contra naționalei din Danemarca, marți, de la 19:00, liveVIDEO pe GSP.ro.

„Mă simt așa și așa după acest rezultat. Ne-am fi putut descurca mult mai bine. Echipa a dat totul astăzi, am avut și câteva lipsuri. Sunt sigur că dacă vom analiza erorile atent, vom arăta mai bine la turneul final.

Au fost foarte mulți jucători noi, dar am stat foarte bine în faza defensivă. Am demonstrat că avem siguranță. După părerea mea au fost superiori lor la dorința de a arăta cine suntem. Nu ne-am dat bătuți, deși am jucat cu una dintre cele mai valoroase reprezenative din Europa”, a declarat Radu la final. 

E pregătit pentru echipa mare!

„Vrem ca echipa mare să ne facă mândri! Sper ca George Pușcaș să joace cu Suedia. Știu cum se antrenează, cât de mult își dorește să ajute echipa. Eu sunt pregătit. Când o să vină rândul meu o să fiu gata pentru echipa mare. Nu am nicio frustrare. Încerc să iau totul pas cu pas. Când va fi nevoie voi da totul!”, a precizat căpitanul naționalei de tineret. 

Vezi și: 

ROMÂNIA U21 LA EURO 2019 // Fanii români își pot lua de astăzi bilete pentru European! Cât costă, de unde pot fi cumpărate și care sunt condițiile puse de Federația Italiană

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
portardelegenda
portardelegenda  •  22 Martie 2019, 07:48

Scz (pentru a-și pune in valoare vroiam sa spun)

portardelegenda
portardelegenda  •  22 Martie 2019, 07:46

Cel mai valoros portar din istoria fotbalului românesc . Cifrele lui sunt departe de tot ce am avut vreodată. Sper să aibă norocul să aibă în jurul său jucători de valoare pe trupul a-și pune in valoare potențialul major pe care îl are.

visinu
visinu  •  22 Martie 2019, 03:55

Sa fii sanatos baietas. Ca talent ai, caracter ai, atitudine ai.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează