FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 1-0

SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 1-0 // Mirel Rădoi, îngrijorat de situația lui Dragoș Nedelcu: „Nu aș fi vrut să fac publice discuțiile”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 22:20

România U21 a pierdut amicalul cu Spania U21, scor 0-1. Mirel Rădoi nu disperă după eșecul cu ibericii, dar e îngrijorat de situația lui Dragoș Nedelcu. 

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai tari informații din cantonamentul „tricolorilor”.
  • România U21 joacă următorul amical din stagiul spaniol contra naționalei din Danemarca, marți, de la 19:00, liveVIDEO pe GSP.ro.

 „Nu știm dacă rezultatul ar fi fost altul dacă erau și jucătorii lăsați la prima reprezenativă, poate doar jocul ar fi fost diferit. Au avut astăzi șansa să demonstreze ce pot și alți jucători, pentru unii fiind prima selecție la echipa națională. Nu vrea ca asta să fie o scuză, dar să nu uităm diferența dintre campionatul românesc și cel din Spania”, a declarat Rădoi în conferința de presă de la final. 

„Nedelcu să uite ce se întâmplă la FCSB!”

În condițiile în care Răzvan Marin pare titular incontestabil la naționala mare a României, Dragoș Nedelcu devine esențial în echipa pe care Rădoi o conturează pentru EURO 2019. Selecționerul este îngrijorat de situația problematică pe care o are la FCSB, unde e criticat constant de patronul Gigi Becali. 

L-am făcut foarte bine să înțeleagă că trebuie să uite ce se întâmplă la club atunci când ajunge la echipa națională. E clar că sunt discuții pe care le am cu el la nivel individual. Nu aș fi vrut să le fac publice. Atât timp cât el face ce îi cer, sunt mulțumit”, a adăugat Rădoi. 

Vezi și: 

ROMÂNIA U21 LA EURO 2019 // Fanii români își pot lua de astăzi bilete pentru European! Cât costă, de unde pot fi cumpărate și care sunt condițiile puse de Federația Italiană

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  22 Martie 2019, 16:36

Uite cum reuseste ciobanul sa strice chiar mai mult decat propria echipa(jucarie)! A spus-o chiar finul sau! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  22 Martie 2019, 08:30

trebuie un si mai mare pragmatism ... trebuie inclusi in teren jucatorii care baga material.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  22 Martie 2019, 08:20

Nedelcu ----- fââââssssss

Vezi toate comentariile (24)
Comentează