FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 1-0

SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO 2.000 de români în tribune la Granada » Dialog haios la porțile arenei

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2019 19:58

Spania U21 a trecut de România U21, scor 1-0. Aproximativ 2.000 de fani români au asist la meci pe stadionul Nuevo Los Carmenes din Granada.  Arena de 19.500 de locuri nu este plină. 

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai tari informații din cantonamentul „tricolorilor”;

Comunitatea românilor din Spania și-a făcut simțită prezența și la partida „tricolorilor” lui Mirel Rădoi. Cu jumătate de oră înaintea startului partidei, cozile la intrările pe stadionul Estadio Nuevo Los Carmenes din Granada erau interminabile. 

Fanii români au oferit pronosticuri extrem de optimiste înaintea înfruntării, majoritatea mizând pe o partidă mare a căpitanului Ionuț Radu, portarul celor de la Genoa. 

Dialog relaxat cu fanii români la porțile arenei din Granada: 

Vezi și: 

SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO + FOTO „Tricolorii” mici joacă în Granada, orașul influențelor arabe, al muzicii latino și al romanticilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează