FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMANIA U21

Speranțe înainte de marele meci de la U21 cu Portugalia! Ce-au zis Ianis Hagi și Ionuț Nedelcearu

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 18:00

Partida dintre România U21 și Portugalia U21, meci din preliminariile pentru Campionatul European din 2019, se va disputa pe stadionul "Viitorul", la Ovidiu, pe 10 noiembrie, de la ora 19:00.

Despre acest meci au vorbit Ianis Hagi și Ionuț Nedelcearu, al doilea sperând ca de acum înainte să nu se mai discute despre petrecerea pe care el și alți colegi de la Dinamo au dat-o la Piatra Neamț. 

"O să fie un meci greu, e clar, ei sunt favoriţi, dar, până la urmă, jucăm acasă şi sperăm să scoatem un rezultat bun. Sunt obişnuit cu stadionul de la Ovidiu, mi-a adus mult noroc şi sper să îmi aducă în continuare" , a declarat Ianis Hagi conform TV Telekom Sport.

CE A ZIS NEDELCEARU:

"Ştiu că este o presiune la fiecare meci pe mine. Dar acum e cea mai bună şansă să demonstrez că merit să joc şi sper să se termine cu toate aceste speculaţii la adresa mea.

Normal, toţi ne gândim la o calificare. Ştim că au trecut 20 de ani de la ultima calificare a echipei de tineret la Campionatul European şi ne dorim foarte mult să ajungem acolo" , a spus Ionuţ Nedelcearu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
340719932955222
Ion Ionescu  •  06 Noiembrie 2017, 21:53

Nedelcearule! Ajungi la Nationala Mare doar daca este de acord Ioanitoaia .El cinta si descinta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează