FOTBAL  »  NATIONALA  »  STADIOANE

FRF a stabilit stadioanele pe care se vor juca meciurile cu Irlanda de Nord și Austria! Pe ce arenă debutează Mirel Rădoi la „națională”

România va debuta pe „Arena Națională” în mandatul lui Mirel Rădoi, cu Irlanda de Nord
România va debuta pe „Arena Națională” în mandatul lui Mirel Rădoi, cu Irlanda de Nord

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 10:45 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 11:13

FRF a ales stadioanele pe care România va disputa primele meciuri pe teren propriu din mandatul selecționerului Mirel Rădoi: cu Irlanda de Nord și Austria.

Primul meci al echipei naționale în noua eră va avea loc pe 4 septembrie, la București, pe „Arena Națională”, împotriva Irlandei de Nord.

Pentru România urmează 3 meciuri în deplasare: 2 în Nations League, în Austria și Norvegia, precum și semifinala barajului de calificare la EURO, cu Islanda. 

  • Dacă trece de Islanda, România va disputa finala barajului pentru EURO tot în deplasare, cu Bulgaria sau Ungaria.

Apoi, pe 14 octombrie, „tricolorii” vor înfrunta Austria în Nations League, pe teren propriu. Stadionul ales de FRF este „Ilie Oană”, din Ploiești.

VIDEO. Mirel Rădoi a vorbit despre modul în care își face primul 11

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Selecționerul Mirel Rădoi dezvăluie cine va purta tricoul cu numărul 10 la echipa națională: „El e decarul meu”

Mirel Rădoi, necruțător cu un fost selecționer: „Nu mi-a plăcut nimic, nici selecția, nici atitudinea, dar n-am ieșit să zic”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  10 Iulie 2020, 15:28

MECIUL CU IRLANDA DE NORD DE PE ARENA NATIONALA VA FI O REEDITARE DIN 2014,SA SPERAM CA ȘI SCORUL VA FI ACELAȘI PENTRU NOI!!

albalbastru72
albalbastru72  •  10 Iulie 2020, 14:58

Ce importanta poate avea stadionul ales daca se joaca fara spectatori?Eu as juca toate meciurile pe stadionul Voluntariului,tot aia e.

2254271094823421
Michele Marinela  •  10 Iulie 2020, 11:45

Cum sa joci cu Austria, la Ploiesti, pe Ilie Oana si cu Irlanda de Nord la Bucuresti, pe Arena Nationala?! Chiar daca acest meci s-ar putea juca fara spectatori, din cauza pandemiei. E o nebunie totala. Macar sa existe argumente rationale, altfel este o lipsa totala de respect pentru un adversar de top.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează