FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAŢIONALĂ

Staff-ul naţionalei este criticat violent: "Oamenii ăştia sînt nebuni"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2015 14:24

Eric Bicfalvi a plecat de la Volin Luţk în vară pentru o aventură în China, la Liaoning Whowin.

Chiar dacă era în circuitul echipei naţionale, mijlocaşul nu a mai fost apoi convocat de Anghel Iordănescu la meciurile primei reprezentative.

Impresarul jucătorului, Daniel Dragoş, a avut o reacţie dură la adresa lui Anghel Iordănescu şi a staff-ului său după ultimele absenţe ale lui Bicfalvi de la naţională:

"Eric s-a acomodat foarte bine în China, îi place foarte mult. S-a acomodat, a jucat toate meciurile şi a făcut-o bine. Nu înteleg de ce nu a fost chemat la naţională. Văd că se face lotul cu jucători din Israel, din Qatar şi Bulgaria....

Campionatul Chinei e de 10 ori mai tare decît cel al României! Oamenii ăştia de la naţională sînt nebuni! Să se uite şi ei ce jucători sînt in China, ce antrenori sînt acolo", a spus impresarul pentru ziare.com

Acesta consideră şi că Florentin Matei, fotbalistul lui Volin Luţk, trebuie să fie la lot: "La cum a jucat, trebuia să fie de mult timp o soluţie pentru echipa naţională"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
brancusi
brancusi  •  08 Decembrie 2015, 15:39

Mai nea impresare,matale mergi pe iuteala de mana,adica faptul ca oamenii nu urmaresc fabulosul campionat din China si,neavand habar de el,ar putea inghiti orice gogoasa li s-ar servi in privinta acestuia.Stim insa cu certitudine ca la Liga Campionilor Asiei,galactica Guantzu-Hantzu-Mantzu,s-a chinuit din rasputeri in finala,taman cu Al Ahli,adicatelea astia de care razi matale,asta dupa ce anterior se chinuise cu alti neica nimeni ,din Japonia...Ce zici atunci,esti mafiot?

portardelegenda
portardelegenda  •  08 Decembrie 2015, 15:25

Are perfecta dreptate ,dar e un efort prea mare pentru ,,staff" ca urmareasca pe canalele chinezesti meciuri din campionatul Chinei pentru a-l monitoriza . Inca nu au auzit de satelit si parabolice. Daca merge si asa , de ce nu ?

putregaiu
putregaiu  •  08 Decembrie 2015, 15:21

nea puiu a inghitit o minge

Vezi toate comentariile (4)
Comentează