FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA 0-0

Stanciu a acuzat terenul dificil şi duritatea adversarilor: "Suntem dezamăgiţi, dar e bine că am scăpat întregi!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 00:00

Nicuşor Stanciu a acuzat terenul dificil şi duritatea adversarilor: "Ne gândim deja la Polonia".

- Nicușor, care e starea de spirit în vestiar acum, după acest egal cu Kazahstan?
- Suntem dezamăgiţi. Ne-am fi dorit toate cele trei puncte, însă e foarte greu să evoluezi pe o asemenea suprafaţă şi cu o echipă precum Kazahstan, care a jucat foarte dur. Mulţi dintre noi am ieşit loviţi destul de rău.

- Ce n-a mers în jocul nostru?
- Cred că noi am respectat ceea ce ne-a cerut selecţionerul, ne-am creat ocazii, în vreme ce ei nu au avut nici una. Puteam să marcăm şi pe final, prin Bogdan Stancu. Nu uitați că și Polonia a făcut 2-2 aici. Ştiam că o să fie foarte greu. A trecut, bine măcar că suntem sănătoşi după acest meci! Sper să nu fie prea grave accidentările lui Grigore şi Chipciu.

- Repriza a doua, mai slabă, se poate explica prin oboseala acumulată după partida cu Armenia şi drumul până aici?
- Am fost cam aceeaşi echipă şi la Erevan, şi aici, în Kazahstan, a fost un drum greu, dar nu se pune problema să fi fost obosiţi. Am avut două zile la dispoziţie să ne revenim, nu asta a fost problema. Acum mergem mai departe, ne gândim deja la confruntarea cu Polonia, de luna viitoare.

"Suntem puţin frustraţi, am fi meritat mai mult, după aspectul jocului, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Avem mulţi jucători accidentaţi după acest meci, din păcate. Tot timpul aveam senzaţia că vor să ne lovească intenţionat, au fost faulturi care meritau roşu, care nu aveau nimic în comun cu fotbalul"
Cosmin Moţi, fundaş România

"Am pierdut două puncte care vor conta mult în ecuaţia calificării. Cred că oboseala şi-a spus cuvântul, n-am mai făcut acelaşi joc ca în Armenia. Nu mă aşteptam să fim dominaţi ca în repriza a doua. Noi ne tot plângem, însă nu au fost probleme cu arbitrajul. Hai să vedem problemele reale ale fotbalului românesc, nu să ne legăm de arbitraj!"
Florin Prunea, fost internaţional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează