FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Steaua continuă războiul cu Daum! MM iese la atac: "Nu cred că-și permite luxul ăsta"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2016 20:46

MM îl critică pe Daum pentru neconvocarea lui Niță și Tamaș și explică unde s-a greșit la meciul cu Muntenegru. 

"De regulă, nu contest deciziile selecţionerului, dar mi se pare că Florin Niţă ar trebui tratat cu mai mult respect. Să ajungă rezerva rezervelor. Chiar a fost tratat cu prea puţin respect.

În privinţa lui Tamaş, mi se pare că nu vrei să mergi în Kazahstan sau Armenia la business, vrei să stai doi pe scaun la economic. Iei nişte jucători şi nu ştii pe cine să bagi, că pur şi simplu n-ai variante.

Sunt jucători foarte modeşti. Nu dau nume, că nu vreau să jignesc pe cineva. Să nu vrei să-l aduci pe Tamaş e un lux pe care nu ţi-l poţi permite la ora actuală.

Tamaş, la ora actuală, am spus înainte de meciurile cu Villarreal şi Craiova, este şi cel mai bun fundaş central român, şi cel mai bun fundaş dreapta", a declarat oficialul stelist la Digisport.

...despre meciul cu Muntenegru: "Părerea mea e că a făcut o greşeală colosală la meciul cu Muntenegru. Spun asta pentru prima dată. Când tu ai jucători de marginea terenului, iar în opinia mea cei mai valoroşi jucători români la ora actuală sunt cei de marginea terenului - Adi Popa, Chipciu, Maxim, care poate juca şi acolo, şi în centru, Torje -, şi tu joci un sistem în care nu foloseşti jucători de bandă, ci 4-3-1-2, atunci nu te aştepta să baţi Muntenegru. Nu ştiu dacă poţi să baţi Andorra".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
770710096392913
Emil Serban  •  05 Octombrie 2016, 08:23

de aceea si fotbalul nostru a ajuns unde a ajuns..pentru ca voi continuati sa promovati acesti infractori despre care nu ar mai trebui sa stim nimic.Acest *** mai nou a prins si gustul alcoolului si umbla la brat cu antrenorul betivilor Gabi Tamas pe la toate evenimentele.***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  05 Octombrie 2016, 07:23

Daum e varza.

ortega
ortega  •  05 Octombrie 2016, 04:38

Cine e MM Scoica ăsta ? Unul interzis în fotbal cu anii ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează