FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALĂ

Ştefan Radu, pus la zid de toată lumea: "Astfel de jucători nu au ce căuta la naţională"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 aprilie 2013 18:16

Retragerea lui Ştefan Radu nu este văzută cu ochi buni de fostul internaţional, Ion Vlădoiu. Acesta consideră că astfel de jucători nu au ce căuta în circuitul naţionalei.

"Nu ştiu ce vrea Ştefan Radu. Pentru mine nu e şocant. Fiecare face ce vrea la echipa naţională în ultimul timp. Eu nu ştiu ce caută asemenea jucători la echipa naţională, de ce mai sunt convocaţi dacă nu vor să joace", a declarat Vlădoiu pentru Mediafax.

"Am discutat cu Radu Ştefan în Olanda. S-a prezentat la echipa naţională forţat de fratele meu şi o ştie şi domnul Piţurcă. Mi-a spus că nu e locul lui la echipa naţională, se simte stingher", a spus impresarul jucătorului, Ioan Becali .

Cristian Geambaşu despre subiect: "Ştefan romanul şi Radu românul"

 

 


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
tommyboy
tommyboy  •  05 Aprilie 2013, 10:37

Sa fie sanatos!

soarerodion
soarerodion  •  05 Aprilie 2013, 09:59
Postat de dblock pe 05 Aprilie 2013, 00:48

Radu Stefan s-a retras pt ca nationala n-are performante.. Daca Romania s-ar califica la cupa mondiala sau ar avea sanse mai mari va fi primul la lot in caz de convocare. Dragostea cu forta se numeste viol, duca-se, adv e ca , spre deosebire de Chivu, el chiar n-a facut niciodata vreo diferenta la natioanala.

bine ca are performante cu Lazio !!!

dynamovist
dynamovist  •  05 Aprilie 2013, 04:44

Care Nationala? Cacealmaua lui Putzirca? Pai daca e rezerva lui Rat, atunci mai bine isi vede de treaba. Pe Keseru l-a adus tot la mishto. Reconstruieste Nationala cu Rat( 58 de ani), Goian(104 ani), Bibicu Stancu( Certat definitiv cu mingea), Mutu ( 51 de ani + mare consumator de prafuri albe), Pantilimon eterna rezerva. Ma mir ca nu l-a convocat si pe Lobont ca acusi iese la pensie. Sper in revenirea in forta a lui Cocis si a lui Florescu. Asta nu califica Romania nici daca nu se prezinta adversarii la meciuri. Prima calificare a adus-o Hagi, iar a 2a un gol din offside si Macedonia.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează