FOTBAL  »  NATIONALA  »  PORTAR

Favoritul lui Costel Pantilimon pentru poarta naționalei: „Îmi place foarte mult! E serios, are talie”

Costel Pantilimon / Sursă foto: Arhivă GSP
Costel Pantilimon / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2023 11:03 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 11:14

Costel Pantilimon (36 de ani), goalkeeper cu 27 de selecții la prima reprezentativă, i-a analizat pe cei mai valoroși trei portari români ai momentului, Horațiu Moldovan, Ionuț Radu și Ștefan Târnovanu, oamenii pe care Edi Iordănescu se va baza în preliminariile EURO 2024. 

Proaspăt instalat în funcția de manager general al celor de la SSU Politehnica Timișoara, Panti a vorbit pe larg despre situația clubului bănățean, dar și despre ultimele evenimente din fotbalul românesc. Întrebat despre goalkeeperii în vogă ai României, fostul portar al lui Manchester City i-a caracterizat succint pe fiecare în parte și nu a ezitat să-l laude pe Ștefan Târnovanu, titularul din poarta FCSB. 

Ștefan Târnovanu i-a atras atenția lui Pantilimon: „Îmi place mult, e serios, are talie”

Mă bucur mult pentru Târnovanu, l-am văzut și chiar îmi place foarte, foarte mult, e serios, are talie

Horațiu Moldovan progresează de la an la an, capătă foarte multă încredere, începe să devină foarte matur. Niță trebuie să își găsească locul în angrenajul unei echipe și cred că poate fi și el o opțiune pentru naționala României.

Ionuț Radu, dacă își găsește constanța, dacă ajunge undeva unde să poată juca constant, e un portar foarte bun. Mutările astea nu i-au făcut bine, nu a avut niciodată garanția că cineva se poate baza pe el. Contează foarte mult să joace undeva constant. La națională, contează asta ca să poți performa la capacitate maximă”, a spus Pantilimon, în cadrul unei conferințe de presă. 

Târnovanu a debutat deja la națională, iar Becali speră să-l vândă cât mai repede

Ștefan Târnovanu va împlini în mai 23 de ani. La FCSB, se bucură de statutul de favorit al lui Gigi Becali, care e atras de posibilitatea de a-l vinde în vară pe goalkeeper. Acesta a debutat pentru naționala României toamna trecută, în amicalul de la Chișinău cu Republica Moldova, 5-0.

VIDEO Primele declarații ale lui Ionuț Radu din postura de jucător al lui Auxerre

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Gigi Becali, pus în gardă: „De asta ai nevoie pentru a câștiga titlul!” » Șansele FCSB, analizate în direct: „Începe să devină o astfel de echipă”

VIDEO Valeriu Iftime știe de ce Marius Croitoru nu are rezultate la FC Argeș, club ajuns la retrogradare: „De asta îi e greu la Pitești”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cirus11
cirus11  •  10 Februarie 2023, 16:36

Da, macar la portari stam binisor, toti 3 sunt ok. Ionut Radu ar putea fi si el dar deocamdata nu.

Mihai_Pitea
Mihai_Pitea  •  10 Februarie 2023, 16:06

Cei mai valoroși pe naiba. Apără băiatul ăla Cojocaru la 26 de ani titular meci de meci în prima ligă din Belgia la echipă de mijlocul clasamentului ce luptă pt Conference League și nu-l bagă Iordănescu în seamă de selecționer bun ce e. Și voi îl treceți cu vederea tot de buni cunoscători ce sunteți.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Februarie 2023, 15:59

...ce portar bun tarna ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează