FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 1-1

Stelea nu e impresionat de "Magicianul" Sînmărtean: "Mergea pe teren cu Finlanda"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 11:44

În România - Finlanda 1-1, Sînmărtean a fost unul dintre jucătorii mediocri ai naționalei lui Iordănescu, fiind notat de Gazeta Sporturilor cu 6.

După meci, Bogdan Stelea, fost internațional, a criticat jocul lui Lucian Sînmărtean. "În anumite momente, nu mi-a plăcut de el. Mergea pe teren uneori. Parcă era blocat. Avea mingea la picior și mergea. Așa ceva nu mai există în fotbalul de azi", a declarat Stelea.

Mihai Stoichiță, fost antrenor la Steaua, a vorbit despre remarcații meciului. "Norocul nostru a fost Tătărușanu, care a fost extraordinar. Și arbitrul, care ne-a iertat de un penalty clar", a spus Stoichiță la DolceSport.

CUM NE CALIFICĂM

  • Batem în Feroe

Sîntem la mîna noastră, aşa că un succes în Feroe ne garantează calificarea în Franţa, indiferent de rezultatul obţinut de Ungaria în Grecia.

  • Egal în Feroe

Un semieşec în ultima rundă ne asigură biletele pentru Euro dacă Ungaria nu cîştigă sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

  • Înfrîngere în Feroe

O înfrîngere în ultima rundă ne trimite la Euro dacă Ungaria pierde şi ea sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
805049369570875
Mitulescu Marian  •  10 Octombrie 2015, 18:55

Ba oameni buniiii......m ai lasati ne cu Sinmartean asta ca este expirat....nu vedeti ...ce dracu.Nu are nici o realizare de cat pase in lateral si acele diagonale exasperante.....nu vedeti unde au ajus sa joace...doar 1...2 ...maxim 3 jucatori sunt titulari la echipele de club in europa...cei lalti in china.....la arabi...etc.

valiro
valiro  •  10 Octombrie 2015, 18:36

Daca nu a jucat Sanmartean bine, spune tu cine a jucat bine. Nu vezi ca discutam pe mai multe planuri si nu ajungem nicaieri ? Ca sa lamurim, dintre toti jucatorii romani, Sanmartean este cel mai nimerit si cel mai bun, cu el se incepe selectia. De ce ? pentru ca nu e nimeni altul care sa alerge ca el, sa tina de minge, sa schimbe partea si mai ales sa dribleze si sa scoata om din joc. O sa spui ca nu alearga, ca merge pe teren, asa o fi, mai si merge dar eu pot sa iti arat rapoartele fizice si vei observa ca la 36 de ani alearga peste 11 km pe meci. Iar un Chipciu, de exemplu, cel care primeste salariu cat 3, nu deposedeaza pe nimeni, nu construieste nimic si cand are mingea o pierde si nici nu alearga sa recupereze. Lui Sanmartea nu poti sa ii ceri sa faca ce nu poate, el nu va veni niciodata in ultimii 30 m pentru ca nu are fizic sa se bata cu fundasii masivi, dar ia da-i tu 2-3 oameni ca Popica si punei la ambele margini, sa vezi cum iti intoarce adversarii pe toate partile. Asta face Sanmartean, stie jocul, simte cum vin adversarii pe el, si deodata iti trimite in partea opusa, lasand colegii 1x1 cu portarul. Dar cine sa stie asta la nationala ? Iordanescu a uitat, secunzii nu sufla o vorba sa nu-si piarda locul, altii nu au nici un interes sa ajute, dimpotriva, zambesc in fata si te lucreaza pe la spate, asa cum fac toti romanii. Nimeni in afara de Hagi nu face ceva constructiv, retineti.

ftwraku
ftwraku  •  10 Octombrie 2015, 16:25
Postat de valiro pe 10 Octombrie 2015, 15:59

Te-am gasit, am vrut sa iti spun de ieri, tu copiezi rand cu rand ce a spus Balint la Digisport. Si ce e mai rau, e ca Balint greseste, iar tu, preiei si difuzezi aceeasi eroare. Sper sa nu te superi, dar prea coincid ale tale cu ale lui.

daca Sanmartean nu se ducea la mijlocul terenului atat intr-un meci cu o echipa care nu are MIJLOC,CASTIGAM LEJER daca el isi LUA O OARECE RESPONSABILITATE,DACA FACEA UN DRIBLING perpendicular pe poarta in ultimii 20 de metri, in loc sa o dea mereu lateral lui Stancu,Torje ,samd,sau daca punea si el mana aia de mamaliga pe o minge si incerca si el o faza libera.Finalnda nu construieste,se baga pe 2 randuri si pleaca pe contra atat,asa a facut,asta face.Da,intr-un meci cu Elvetia,Austria,Polonia,samd,echipe care iti pun probleme ai nevoie de cineva sa iti faca ordine la mijloc. Cu Finlanda daca mai jucam de 10 ori si punem 5 mijlocasi centrali gen Hoban,adica defensivi,tot aducem mingea la 30-40 de metri de poarta lor. Problema e ca acolo nu facem nimic...Hagi,Zidane,sau orice exemplu vrei tu sa dai,daca erau labili psihic precum Sanmartean tot cam acelas cv ca si Sanmartean aveau.....Nu vreau sa dau vina pe el ,Domane fereste,nu este un baiat rau,nu este golan,nu este nesimtit,nu el singur ne-a mancat meciu,DAR TERMINATI CU CEL MAI BUN JUATOR AL NOSTRU SANMARTEAN....Sanmartean pe faza defensiva este slab dintr-un motiv simplu,ca ca rolul lui este altul si ca asteptam altceva de la el... Asa,da,de la Torje,Stancu,Keseru,da nu asteptam si nu astept mai nimic...insa asta este alta discutie,deoarece am vazut ieri si pe Ogaru si toata presa ca mama-mama cum a jucat Sanmartean cu FInlanda si ca el a fost singurul care a jucat bine. Nu,nu a jucat bine deloc.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează