FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Stevens admite că a negociat cu FRF, dar refuză propunerea românilor: ”Sorry, Romania, but no!”

Articol de - Publicat marti, 05 iulie 2016 00:00

Federația a ratat una dintre țintele importante pe care și le propusese.

Huub Stevens declină oferta FRF, deși consideră că varianta ar fi fost una bună, în alte condiții. Asta susțin jurnaliști olandezi care îl cunosc pe tehnicianul fost la PSV și la Schalke. Stevens, 62 de ani, a fost contactat de la Casa Fotbalului pentru înlocuirea lui Iordănescu, într-un moment în care batavul se află în vacanță.

Impresie plăcută, însă inutilă

E vorba despre o pauză ce se poate transforma în retragere definitivă, chiar. Asta anunțase în martie, la o lună de la despărțirea de Hoffenheim. "Vreau să urmez tratamentul și să evit stresul, e ceea ce mi-au spus medicii", a declarat într-un interviu din Bild.

Între timp a apărut oferta de la federația română, una care l-a tentat pe tehnicianul olandez. "Huub le-a mărturisit apropiaților că a fost încântat de planul pe care l-au expus românii, i-au plăcut și persoanele cu care a discutat. Doar că nu acceptă în acest moment să preia naționala României", povestesc aceleași surse din presa olandeză. Stevens a renunțat la parcursul din Bundesliga cu Hoffenheim din princina unei aritmii, o afecțiune care îl împiedică să revină în antrenorat, măcar deocamdată.

Era în "șablon"

Federația se orientase la Stevens întrucât el respecta câteva criterii-standard pe care le-au stabilit oficialii FRF. A antrenat cu succes în diferite ligi din Europa, a câștigat trofee și cu PSV, și cu Schalke și deține, la 62 de ani, o experiență importantă, care i-ar fi permis să facă trecerea la o echipă națională. Plus cunoștințele și stilul care provin din școlile olandeză și germană, două dintre preferatele conducerii federației.

"Am luat în calcul școlile germană, olandeză, belgiană, chiar și un antrenor francez a fost pe listă. Ne-am gândit la federații care să fi reconstruit fotbalul intern la un moment dat"
Răzvan Burleanu, la Digi24

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
958984520821048
Sorin Dreyer  •  05 Iulie 2016, 15:16

Bine ca nu a venit *** asta.de 1000 de ori mai rau ca Iordanescu.cit este de incapatinat Nea Puiu si invechit, Stevens e un magar care stie numai sa tipe si sa injure!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  05 Iulie 2016, 13:58

Asa cum era de asteptat, stirile "sigure" ale GSP sunt niste abureli. Dar eu cred ca de fapt nici nu le pasa, singura preocupare este ca in numarul din ziua respectiva sa arunce pe piata un nume ca sa tina treaza atentia publicului.

forza_csms
forza_csms  •  05 Iulie 2016, 13:07

Hai, ca v-ati facut de cacao, "ziaristilor". Dupa ce era ca si semnat, acuma ati dat-o frumos la intors.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează