FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

Stranierii convocați la reprezentativele U21 și U20 pentru meciurile din luna noiembrie » Florin Bratu l-a chemat din nou pe Radu Drăgușin!

Radu Drăgușin
Radu Drăgușin

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 13:41 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 13:57

Florin Bratu (41 de ani) și Bogdan Lobonț (43), selecționerii reprezentativelor U21, respectiv U20 ale României, au anunțat lista de jucători din străinătate convocați pentru acțiunile din luna noiembrie.

Luna viitoare, „tricolorii” U21 vor disputa cel puțin un meci amical, în compania Italiei. Partida de pregătire a fost programată pe 16 noiembrie și va avea loc la Frosinone. Este posibil ca Federația să mai antameze un meci în pauza competițională.

Mirel Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru partidele cu Islanda și Liechtenstein din noiembrie
CONVOCĂRI
Mirel Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru partidele cu Islanda și Liechtenstein din noiembrie

Florin Bratu l-a convocat pe Radu Drăgușin 

Pentru partida / partidele din noiembrie, Florin Bratu a convocat 6 internaționali. Este vorba despre Radu Drăgușin (Sampdoria / Italia), Alexandru Țârlea (Alaves / Spania), Ricardo Farcaș (Siena / Italia), Louis Munteanu (Fiorentina / Italia), Marius Corbu (Akademia Pușcaș/Ungaria) și Daniel Birligea (Teramo Calcio / Italia).

Radu Drăgușin, împrumutat de Juventus la Sampdoria, nu a onorat ultima convocare. El a absentat la meciurile cu Suedia U20 și Mexic U21 din octombrie, motivând că vrea să rămână la Sampdoria pentru a se acomoda mai bine. Deși decizia nu le-a picat bine celor de la FRF, se pare că Bratu l-a chemat încă o dată pe tânărul fundaș central la echipa națională.

Drăgușin nu a apucat să debuteze pentru Sampdoria, fiind lăsat la fiecare meci pe banca de rezerve. 

Stranierii convocați la naționala U20

Reprezentativa U20 are deja programate două meciuri de pregătire în noiembrie, cu Polonia U20 (11 noiembrie) și Italia U20 (15 noiembrie). Pentru cele două meciuri, selecționerul Bogdan Lobonț a convocat 5 jucători din străinătate: Eduard Duțu (Montevarchi/Italia), Darius Ghindovean (Duisburg/Germania), Andrei Mărginean (ACR Messina/Italia), Antony Petre (Bologna/Italia), Cosmin Oprean (Cittadella/Italia).

Listele urmează a fi completate cu jucători din fotbalul intern. 

De la înființare, România U20 a disputat 4 meciuri. Două s-au încheiat cu victorii, 2-1 cu Portugalia U20 și Republica Cehă U20, celelalte două au fost înfrângeri la scoruri usturătoare, 1-6 cu Anglia U20 și 0-4 cu Germania U20.

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Rezultatele din octombrie au urcat echipa națională a României în clasamentul FIFA

FIFA a stabilit când se trage barajul la sorți pentru CM 2022 » Cum se poate califica România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
7kay
7kay  •  22 Octombrie 2021, 19:28

Întreb pentru că nu știu: acum 2, 3 ani juca pentru naționalele Under un jucător cu nume italian . Nu am văzut sa fie convocat în ultimul an. Știe cineva ceva?

voinea
voinea  •  22 Octombrie 2021, 15:21
Postat de dora pe 22 Octombrie 2021, 14:49

Dragusin este atât de bun ca nici la Sampdoria nu joaca ! De ce a mai fost convocat ?

Pentru că s-a antrenat acum câteva luni cu Ronaldo și chelini...

dora
dora  •  22 Octombrie 2021, 14:49

Dragusin este atât de bun ca nici la Sampdoria nu joaca ! De ce a mai fost convocat ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează