FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA, 23 MARTIE

SUEDIA - ROMÂNIA // Michael Oliver va conduce meciul Suedia - România » Este arbitrul care l-a înnebunit pe Buffon în Champions League: „E un animal”

Michael Oliver//FOTO: Guliver/GettyImages
Michael Oliver//FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2019 17:08

România va debuta sâmbătă, 23 martie, în preliminariile EURO 2020. Partida va avea loc de la ora 19:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV. 

UEFA a nunțat că meciul va fi condus de englezul Michael Oliver, 34 de ani. Brigada condusă de Michael Oliver, va fi completată de asistenții Stuart Burt și Simon Bennett, ambii din Anglia.

Michael Oliver este considerat a fi unul dintre cei mai promițători arbitri britanici. Oliver este arbitru FIFA din 2012

A arbitrat Real Madrid - Juventus 1-3

În aprilie 2018, Oliver a fost în centrul unui scandal. Michael Oliver a condus meciul retur dintre Real Madrid și Juventus 1-3, din sferturile de finală ale Champions League.

Atunci, la 3-0 pentru Juventus, scor la care urmau prelungiri a dictat un penalty în minutul 90+3, după un contract dintre Benatia și Lucas Vasquez. Decizia la înnebunit portarul Gianlugi Buffon, care a fost eliminat pentru proteste. „Are un coș de gunoi în loc de inimă" și "nu e om, e animal”, a declarat Buffon la adresa lui Oliver.

Oliver a arbitrat meciul FCSB - Rapid Viena 2-1, din play-off-ul Europa League.

Citește și:

Controversă înaintea debutului României, cu Udrea și Răureanu: „Noi, sânge proaspăt, ei, praf peste Berg și Forsberg” vs. „Cholo Contra arată ridicol”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  20 Martie 2019, 18:25

I-auzi:"A dictat penalty după un CONTRACT intre Benatia și Lucas Vasquez." Când am spus că sunt cei mai buni ziariști nu m-a crezut nimeni, dar nici eu.

blatistu49
blatistu49  •  20 Martie 2019, 17:21

cistigam un gentleman sper sa faca suedezii un meci de omenie

Vezi toate comentariile (2)
Comentează