FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA

SUEDIA - ROMÂNIA // Noi bătăi de cap pentru selecționer: Cristi Ganea, ultimul jucător cu probleme de pe lista lui Cosmin Contra

Cristi Ganea are 5 meciuri sub tricolor // FOTO: GSP
Cristi Ganea are 5 meciuri sub tricolor // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 21:08

Cosmin Contra, selecționerul primei reprezentative, se confruntă cu probleme serioase de lot înainte de startul preliminariilor pentru EURO 2020. După Vlad Chiricheș, Florin Andone sau George Țucudean, deveniți insiponibili, pe lista jucătorilor cu probleme s-a alăturat și Cristi Ganea, fundașul Numanciei. 

Cristi Ganea, împrumutat de Athletic Bilbao la Numancia, a fost înlocuit luni seara, la pauză, din cauza unor probleme medicale, în remiza din La Liga 2 dintre Numancia și Malaga, 1-1. 

„Avem o problemă cu Cristi Ganea. A jucat luni seara la Numancia şi a fost schimbat la pauză. Îl aşteptăm acum să vină în cantonament, să intre pe mâna doctorilor şi să vedem care e situaţia lui. Ar fi al şaptelea jucător accidentat, dacă s-ar întâmpla ceva cu el. 

Să vedem de ce a ieşit la pauză, a ieşit pentru o problemă medicală, dar acum trebuie să aflăm cât de gravă este. Trebuie să aflăm dacă este de o zi, de două sau dacă e de plecat acasă.

Toşca nu ar putea fi o soluţie, pentru că nu joacă. Nu ştiu dacă va chema un alt jucător. Hai să aşteptăm şi să vedem, poate e o accidentare doar de o zi”, a spus Andrei Vochin, consilier al președintelui FRF Răzvan Burleanu, la TV Telekom Sport. 

5 meciuria strâns Cristi Ganea în tricoul naționalei mari

Cristi Ganea avea, oricum, șanse mici de a începe meciul cu Suedia din postura de titular. În flancul stâng al apărării va fi utilizat Nicușor Bancu, fundașul lui CS U Craiova, locul 2 în Liga 1. 

Vezi și: SUEDIA - ROMÂNIA // Mircea Lucescu a făcut tactica pentru startul preliminariilor Euro 2020: „Evitați contactul direct cu ei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10209115488430232
Gigi Lemnaru  •  20 Martie 2019, 09:46

Salut, Asa cum face uz de pozitia pe care o are pentru a nu justifica selectii - sper sa isi asume necalificarea la europene. Sa fie tare si mare Barbat - sef de nationala si cand va esua! Curand! Multumesc

rusine_rinamo_ksv_csa
rusine_rinamo_ksv_csa  •  19 Martie 2019, 23:09
Postat de fcsbist.de.mic pe 19 Martie 2019, 22:27

Poate asa ii vine si lui Contra mintea la cap si cheama pe cine trebuie.

cheama de-aia de la care are comision la vanzare, de pe la echipe care o dudelangesc iute, si n-are cin' sa-i vaza

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  19 Martie 2019, 22:27

Poate asa ii vine si lui Contra mintea la cap si cheama pe cine trebuie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează