FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Șumudică vorbește despre accidentarea lui Budescu: "Să vă spuna Contra asta" » De ce nu l-a folosit în ultimul meci

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 14:04

 Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, a vorbit despre elevul său, Constantin Budescu, 29 de ani.

Antrenorul a dat detalii despre accidentarea care l-ar putea face pe Budescu să nu joace în meciurile României din Liga Națiunilor cu Lituania (11 octombrie, 21:45, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO) și Serbia (14 noiembrie, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO). 

"Nu știu dacă va juca. Asta să-l întrebați pe Contra, eu nu am de unde să știu. Aici sunt medici abilitați, care știu foarte bine ce au de făcut. Medicul echipei mele mi-a spus că are entorsă de gradul 1.

Nu l-am folosit în ultimul meci din respect pentru echipa națională. Budescu e un jucător care poate face diferența, care poate decide meciuri în fiecare moment. S-a simțit lipsa lui în ultima partidă a noastră", a declarat Marius Șumudică la Pro X.

"ARE ENTORSĂ"

"Budescu are o problemă medicală. Trebuie să-l vadă şi medicul naţionale. Are o mică entorsă la ligamentele interne. L-au văzut şi medicii lor, i-au făcut nişte teste.

Când au primit rezultatele, medicii din România au zis că va sta mai mult. Va veni la echipa naţională şi medicul nostru se va ocupa de el. Apoi vom lua o decizie. Cineva nu a pus diagnosticul bun în cazul său”, a declarat joi selecționerul Cosmin Contra, la TV Telekom Sport.

CLASAMENTUL GRUPEI:

Muntenegru 2 1 1 0 2-0 4
Serbia 2 1 1 0 3-2 4
ROMÂNIA 2 0 2 0 2-2 2
Lituania 2 0 0 2 0-3 0

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 11 octombrie | Lituania – RomâniaMuntenegru – Serbia (ora 21:45)
• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează