FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA LA EURO

Supliciu medical » ”Tricolorii” au stat mai bine de jumătate de zi la INMS pentru vizita medicală

Mățel, Raț și Tătărușanu s-au aflat în grupul jucătorilor matinali la INMS // Foto: Cristi Preda +1   FOTO
Mățel, Raț și Tătărușanu s-au aflat în grupul jucătorilor matinali la INMS // Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat miercuri, 01 iunie 2016 00:00

”Tricolorii” au petrecut mai bine de jumătate de zi la INMS, pentru vizita medicală necesară înainte de Euro. Raț a fost cel mai matinal, Chiricheș e îngândurat din cauza unei miozite.

Penultima zi liberă pentru jucători înainte de Euro s-a transformat ieri într-un supliciu. Toți stranierii au trebuit să efectueze vizita medicală la INMS, dar a fost nevoie să se încarce cu multă răbdare spre a trece prin cabinetele de specialitate. Raț și Torje au deschis balul. Răzvan a venit primul, încă înainte de ora 8:00, ca să scape în jurul amiezii.

Ultimii au rămas Stancu, Andone și Alibec. Atacantul Cordobei a venit cu un taxi de la Mogoșoaia și, prezent în premieră la INMS, a părut surprins de modul greoi în care se derulează operațiunile, la fel ca și ceilalți colegi. S-a adăugat și un alt subiect: lui Florin îi e teamă când i se recoltează sânge.

Vlad a făcut un RMN la Fundeni

Tema zilei a venit, bineînțeles, dinspre formula finală de 23 de oameni pentru Euro. Erau orele matinale la care incertitudinea plutea în aer, iar jucătorii n-au pregetat să se tachineze între ei pe seama prezenței sau absenței de la turneul final.

Căpitanul din ultimele două partide, Vlad Chiricheș, a părut cel mai îngândurat și retras. A schimbat doar câteva replici cu colegii, în rest s-a închis în propria cochilie, îngrijorat probabil și de problemele medicale care-l urmăresc din Italia.

Stoperul are o miozită apărută din cauza suprasolictării, motiv pentru care, după circuitul de la INMS, a mers și la Fundeni pentru un RMN menit să traducă gravitatea leziunii. Nu s-a pus însă niciun moment problema de a se renunța la serviciile lui, fiind vorba despre o accidentare controlabilă în zilele imediat următoare.

"Am stat patru ore la această vizită medicală, nu mai putem, dar e o chestiune pe care a trebuit s-o facem. N-am apucat să văd luni seara amicalul Franța - Camerun, fiindcă am avut și noi câteva ore libere, n-am mai stat cu gândul tot la fotbal"
Denis Alibec, atacant România

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
900036066809402
Nicolae Veres  •  01 Iunie 2016, 09:32

POATE CA DIN TOAMNA VOM AVEA UN SELECTIONER FARA NEPOTISM .

900036066809402
Nicolae Veres  •  01 Iunie 2016, 09:29

Nu intaleg si multi alti ca mine ce cauta RAT in lot cind in 2016 a jucat 18 minute iar MAXIM a fost lasat acasa ce cauta PINTILIE cel mai mare cotonogar al echipei,CHIPCIU eroul ratari anuluiPREPELITA rezerva la echipa unde joaca marele stoper CHIRICHES rezerva ,rezervelor atit in ANGLIA CIT SI IN ITALIA,,,,nici marele antrenor nu are ce cauta la nationala numai cu nepotismuleste ocupat ca intotdeauna de cind s selectioner numai jucatori de la FCSB le selectiona chiar daca erau esite din forma ,,,BRAVO GENERALE.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează