FOTBAL  »  NATIONALA  »  MESAJ

ROMÂNIA U21 // FOTO Ce nu s-a văzut la TV: suporterii români au protestat la Campionatul European împotriva lui Michel Platini: „Au revoir!”

Fanii României prezenți în San Marino pentru meciul cu Croația // Foto: Raed Krishan (Forli)
Fanii României prezenți în San Marino pentru meciul cu Croația // Foto: Raed Krishan (Forli)

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 15:47

Michel Platini (63 de ani), fostul președinte al UEFA, a fost arestat și interogat marți într-o anchetă de corupție legată de alegerea țărilor-gazdă la CM 2018 (Rusia) și CM 2022 (Qatar). Ulterior, francezul a fost eliberat, dar n-a scăpat de furia suporterilor de pretutindeni. 

  • România U21 joacă vineri, de la 19:30, cu Anglia U21, al doilea meci de la Euro 2019. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD;
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

Eliberat miercuri după ore bune petrecute în fața anchetatorilor, Michel Platini și-a negat orice vinovăție, fiind ferm convins că va fi achitat definitiv în acest caz. Francezul și-a creat mulți opozanți în perioada în care a condus UEFA, în special în rândul membrilor galeriilor est-europene. Aversiunea împotriva lui Platini s-a manifestat și la meciul România U21 - Croația U21 4-1.

Ultrașii români aflați în San Marino au afișat un mesaj dur: „Au revoir, Platini! Uefa = Mafia” (n.a - La revedere, Platini! Uefa=Mafia).

De asemenea, suporterii români aflați în acea zonă au afișat un mesaj emoționant: „Acum 25 de ani, o generație, o vară / Visăm frumos că sentimentul o să reapară”. - Detalii, AICI!

Vezi și: ULTIMĂ ORĂ Știm câte bilete s-au vândut pentru Anglia - România! „Englezii sunt mai puțin de un sfert din total”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
alessyo49
alessyo49  •  21 Iunie 2019, 12:40

Am ajuns o tara de protestatari. Am ajuns sa protestam ci ca cerul este albastru...penibil!

caminero
caminero  •  20 Iunie 2019, 22:01
Postat de gizeh pe 20 Iunie 2019, 17:14

Nu ştiu dacă s-a auzit la tv,dar românii din tribune au strigat şi ...ue psd.

Nu, a fost "..*** USR! ***!"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  20 Iunie 2019, 20:02

Ceausescu e pe acolo,garantat!# REZIST loveste nemilos.....peste tot!Nimic nu le scapa!JOS PSD!JOS DRAGNEA!MAI JOS DRAGNEA!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează