FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA, VINERI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Surpriza lui Daum! Ce jucător își face loc în primul "11" al României cu Armenia + Echipa probabilă a "tricolorilor"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 31 august 2017 09:00

Ieri, Daum a încercat o formulă în care, în faţa apărării, alături de Pintilii l-a folosit pe Stanciu, iar Băluță pare a-și face loc între Chipciu și Stancu.

Dacă mai vrea să spere la calificare, România trebuie să învingă la scor Armenia. Iar Daum pare că va forţa acest lucru, la antrenamentul de ieri încercând o formulă mai ofensivă.

Ieri, jucătorii s-au pregătit pe terenul central de la Mogoşoaia, sub privirile preşeditelui FRF, Răzvan Burleanu, care a urmărit antrenamentul din tribună.
Selecţionerul a folosit la "probabili" un cuplu inedit în faţa defensivei, Pintilii - Chipciu. Într-o primă variantă, cei trei din spatele lui Florin Andone au fost Chipciu - Băluţă - Stancu.

Băluţă sau Maxim

Ulterior, neamţul a schimbat puţin formula. Stanciu a rămas lângă Pintilii, dar Chipciu i-a lăsat locul lui Adi Popa, iar Băluţă lui Maxim.

O formulă în care, la închidere, în locul lui Răzvan Marin, Daum pare să-l prefere, în partida cu Armenia, pe Stanciu, pentru a mai face loc, în faţă, unui alt jucător de profil ofensiv. Stanciu a fost rezervă la ultimul joc oficial, în Polonia, unde România a aliniat o formaţie de start mult mai defensivă.

Deac pe teren

Surpriza a venit de la Ciprian Deac, care a apărut pe teren şi s-a pregătit împreună cu ceilalţi colegi. El a participat inclusiv la miuţe, de fiecare dată în maiou portocaliu, adică în echipa "rezervelor". "S-a simțit mai bine. Mai are dureri, însă poate să fie bun de joc cu Armenia", au precizat surse de la echipa națională.
Eric Bicfalvi a fost şi el pe teren, dar s-a pregătit separat, sub îndrumarea unui preparator fizic. În privinţa lui, lucrurile sunt clare, va rămâne alături de "tricolori" pentru recuperare, dar nu va face parte din lot pentru niciuna dintre cele două partide, cu Armenia şi cu Muntenegru. El a suferit o entorsă de genunchi şi o uşoară ruptură musculară la ultimul joc de campionat, înainte de reunirea lotului.

Echipa probabilă:
Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Toşca, Cr. Ganea - Pintilii, N. Stanciu - Chipciu, Băluţă, Stancu - Fl. Andone

17.500de bilete pentru meciul cu Armenia au fost vândute până ieri, din cele 26.000 scoase la vânzare

Becali: "Să pierdem cu 7-0, să scăpăm de Daum!"

"Din cauza lui Daum nu mă mai uit la meciurile României, nu mă mai interesează. Vreau să luăm bătaie cu 7-0, ca să scăpăm de el! Jignește poporul român, nația noastră. Se crede superior nouă, dar noi îi știm trecutul. Că el pregătește viitorul. Du-te în Germania și pregătește viitorul!", a spus Gigi Becali la ProX. Patronul Stelei crede că "Hagi e cea mai bună variantă de selecționer".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  01 Septembrie 2017, 15:20
Postat de Dumitru Neculai pe 01 Septembrie 2017, 06:54

surpriza frf nu a lui daun FEREFEULE nu veti avea rezultate pana ce nu veti demisiona an bloc

"AN BLOC". LA ÎNCEPUTUL CUVINTELOR NU SE SCRIE Â. PA. MAI STUDIAZĂ, NU POŢI PRETINDE CĂ ÎNVEŢI PE ALŢII.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  01 Septembrie 2017, 06:54

surpriza frf nu a lui daun FEREFEULE nu veti avea rezultate pana ce nu veti demisiona an bloc

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  31 August 2017, 23:24
Postat de ortega pe 31 August 2017, 10:05

Valentinn ăsta nu e numai prostul site-ului , cred că e prostul mapamondului ... Adică Luțu sau Becali ...

e un amarat de copil, sarmanul ma, a invatat si el ce e aia propaganda si injuraturi si o face in continuu de atunci! nu e vina lui ca l-au lasat ai lui dezlegat aici , pe site! nu vezi ca la el orice comentariu este "fraiere,esti un fraier, mare fraier" "steaua, ***, adevarata steaua care te pupa in dos"sau "nici cainii...sau doar cainii...sau cine? cainii"?! ba inca e si un pic manelist cu textele astea ala Guta,bag seama!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează