FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - UCRAINA U19, MÂINEI, 19:00

Surpriza pregătită de selecționerul naționalei U19 pentru meciul decisiv de mâine, din Turul de Elită

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2018 17:42

Eliminarea lui Constantin Dima, stoper împrumutat de Dinamo la Sepsi Sf. Gheorghe, n-a încurcat doar finalul partidei dintre România U19 și Suedia, 2-1.

Cel mai exact om din defensiva României în primele două partide, Constantin Dima, a primit un cartonaș roșu ușor, la un fault la mijlocul terenului, pentru care se impunea doar cartonaș galben și și-a lăsat echipa în 9 oameni de câmp. 

A fost o eliminare venită într-o perioadă bună pentru elevii lui Boingiu, care tocmai rataseră desprinderea prin Mățan. Însă cartonașul roșu a încurcat și planurile României pentru meciul decisiv, de mâine, cu Ucraina U19.

Cealaltă variantă e fără experiență

"Să vedem ce vom face după eliminarea lui Dima, care era un om foarte important în angrenajul nostru", a spus Boingiu imediat după finalul partidei cu nordicii.

Iar soluția va fi, mai mult ca sigur, Tudor Băluță. Unul dintre cei doi "tricolori" care, în afară de Screciu, pot juca pe acest post.

Celălalt e Radu Boboc, un fundaș de la Academia Hagi care, până acum, n-a prins decât de două ori banca la Viitorul. În acel 3-3 de tristă amintire cu Dinamo, când a murit Ekeng, și într-un 4-2 în Cupă cu Școlar Reșița. 

"Domnul Hagi m-a lăudat pentru că am marcat, era foarte surprins. Mă bucur că dau goluri aici, chiar dacă e atipic pentru mine"
Tudor Băluță, România U19

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează