FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Surprizele lui Iordănescu pentru meciurile amicale! Are în atenție 3 jucători de la o echipă din subsolul clasamentului

Articol de - Publicat luni, 14 decembrie 2015 14:50

ACS Poli nu a impresionat în Liga I, unde ocupă doar locul 11, dar trei dintre jucătorii ei sînt în vizorul staff-ului naționalei. Pe lîngă Srgian Luchin, tinerii Ovidiu Popescu și Claudiu Belu vor fi testați înaintea Campionatului European din Franța, conform tehnicianului Florin Marin.

”Am discutat cu antrenorul secund Daniel Isăilă, trei jucători sînt în vederile lor pentru turneul din ianuarie, din Turcia. Din lotul lărgit fac parte Belu, Luchin și Ovidiu Popescu”, a declarat Florin Marin.

Claudiu Belu e fundaș dreapta și are 22 de ani), Srgian Luchin joacă fundaș central sau lateral și are 29 de ani), iar Ovidiu Popescu e mijlocaș defensiv sau fundaș și are 21 de ani.

Experimentatul tehnician a comentat și șansele României la Euro. ”E o grupă accesibilă, Franța are prima șansă, normal. E echipa cea mai bună, iar noi cu Elveția și Albania ne luptăm pentru locul 2. Nu trebuie să neglijăm Albania, s-a calificat pentru prima dată la un turneu final, dar a reușit să construiască o echipă bună și o să vedeți că o să pună probleme în această grupă. Să deschidem Campionatul European va fi o motivație în plus pentru jucătorii noștri. E foarte important primul joc, să nu pierzi, dar Franța e favorita grupei”, a mai spus Marin.

ACS Poli joacă mîine cu ASA Tg. Mureș, de la ora 18.00, în sferturile de finală ale Cupei României. Duelul într-o singură manșă se va disputa pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
risc_mix
risc_mix  •  14 Decembrie 2015, 20:10

Ne-ai rupt,mos cashcheta!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ottobraun
ottobraun  •  14 Decembrie 2015, 17:18

rade Europa ! cu comunistul asta reesapat se merge la Euro !

ortega
ortega  •  14 Decembrie 2015, 16:13

De la senilul ăsta de Ghiolbănescu , te poți aștepta să-l convoace pe Iedi ... Ca portar ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează