FOTBAL  »  NATIONALA  »  RECURSUL ETAPEI

Tatăl lui Gică Popescu: "Cadoul lui? Să fie cel mai mare boss!" ;)

Gică Popescu a împlinit astăzi 44 de ani
Gică Popescu a împlinit astăzi 44 de ani

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2011 21:43

Costică Popescu, tatăl fostului internaţional Gică Popescu, a intervenit telefonic în cadrul emisiunii " Recursul Etapei", moderate de Ovidiu Ioaniţoaia, acolo unde invitat a fost fiul său, care astăzi a împlinit 44 de ani.

"I-am urat lui Gică să fie sănătos, iubit, "La Mulţi Ani!, fără muncă şi cu bani". Cadoul? Să fie cel mai mare boss! :) Nu ştiu dacă înţelegeţi la ce mă refer...

Gică a fost cel mai cumite băiat, ca o fată a fost. Cînd era la liceu în Craiova, juca şi fotbal la Universitatea. Se ducea mai rar la şcoală, M-am dus o dată la şcoală, am vorbit cu diriginta. Mi-a spus că vine o dată pe săptămînă, dar că este cel mai bun, peste cei care se duc zi de zi.

Nu ştiu dacă este normal să dezafiliezi o echipă aşa de repede, Federaţia a încurcat treburile. O echipă o retrogradezi, îi faci ce îi faci, dar nu o dezafiliezi.", a spus Costică Popescu la "Recursul Etapei", la GSP TV.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
un_alt_roman
un_alt_roman  •  10 Octombrie 2011, 01:32

L-a cumparat Sandu si pe asta. Incredibil. Si ce mai bateau din gura Lupescu, Prunea si Popescu acum cativa ani. Chiar nu mai conteaza cine vine la putere, ne meritam soarta. Toti fac acelasi lucru odata ajusi acolo. Rusine Gica Popescu!

hofer
hofer  •  09 Octombrie 2011, 23:29

Alles Gute zum Geburtstag Popescu!

steaua_suntem_noi
steaua_suntem_noi  •  09 Octombrie 2011, 22:55
Postat de fann_liverpool pe 09 Octombrie 2011, 22:47

tiki taka Barcelona!!!

cred ca asta e singurul caz intr-adevar cand se poate folosi expresia in conexiune cu fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează