FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Tatăl lui Răzvan Burleanu lansează o propunere-șoc: "Răzvan și Ionuț Lupescu să formeze o singură echipă!" + Cine crede că e adevărata "Generație de Aur"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2018 18:11

Gheorghe Burleanu (59 de ani), fost jucător în Divizia A la FC Scornicești,  Dinamo Bacău și Ceahlăul, lansează o ipoteză surprinzătoare: Răzvan Burleanu și Ionuț Lupescu să conducă împreună Federația Română de Fotbal.

"Eu consider că o soluţie foarte bună pentru fotbalul românesc este ca Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu să îşi dea mâna şi să formeze o singură echipă la FRF. Aş vrea să îi văd pe amândoi în fruntea fotbalului românesc.

Pe Ionuţ l-aş vedea să conducă pe partea tehnică, antrenori şi aşa mai departe, iar pe Răzvan l-aş vedea să conducă pe partea managerială. Pentru că, după părerea mea, Răzvan este mai bun ca Ionuţ pe partea managerială. Însă eu am puterea să recunosc că Ionuţ se pricepe bine pe partea tehnică. S-a ocupat cu acest lucru la UEFA, iar eu cred că a făcut-o foarte bine", a declarat Gheorghe Burleanu pentru Fanatik

"Generaţia de aur a fotbalului românesc a fost Steaua 86"

"Dacă o să câştige Ionuţ Lupescu alegerile, vă dau scris că o să fie asaltat apoi de toate hienele astea pe care Răzvan le-a îndepărtat din jurul Federaţiei. Iar o să apară impresarii ăştia pe care îi ştim toţi, cu tot felul de presiuni şi prostii. Nu vreau să ne mai întoarcem pe timpul lui Mircea Sandu.

Nu vreau să îi atac nici pe cei din Generaţia de Aur, pe Hagi, Popescu, Petrescu, Prunea, Dumitrescu, dar vreau să spun doar care este părerea mea cu toate că poate îi voi deranja pe fotbaliştii respectivi. Generaţia de Aur a fotbalului românesc a fost Steaua '86. Această echipă a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 şi Supercupa Europei în 1987. Aceşti jucători au avut medaliile de campioni la gât. Aceşti fotbalişti au câştigat trofee pentru fotbalul românesc, nu pentru echipe din străinătate", a adăugat Burleanu senior (foto jos), în cadrul aceluiași interviu.

Citește și: Tatăl lui Răzvan Burleanu rupe tăcerea! Îl pune la punct pe Gigi Becali și atacă dur un nume mare de la noi: "De-abia aștept să plece din România!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  06 Aprilie 2018, 07:02

mai tataie cineti da dreptul de a judeca genratia de aur?? scorniciestul? etc . Nu poti sta linistit pitit an spatele feciorului soptandui la ureche bazaconii ,EU team banuit cati manevreai copilul TREZESTETE fotbalul este o afacere pe BANI SI PARIURI an rest amintiri visuri

1501722273288719
Cornelia Ioan  •  05 Aprilie 2018, 22:19

Ce Gicu Dobrin?Ce Gica Popescu?Mare om, mare caracter domne'!N-a ajuns omul la Real sau Barcelona ca doar merita!Nu am inteles daca din cauza scolii de corectie sau a talhariei pe care a savarsit-o cand juca pe la Focsani.Ce naste din pisica, soareci mananca!Succesuri!

observator979
observator979  •  05 Aprilie 2018, 21:29

Dupa emisiunea soc TE-NSOARA MAMA, avem la GSP programul de circ TE-ALEGE TATA! :D

Vezi toate comentariile (25)
Comentează