FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

În ziua alegerilor FRF, tatăl lui Burleanu face declarații despre viața personală: „Am pățit și eu ce a pățit Marica” + Ce a spus despre fiul său

Gheorghe Burleanu / Sursă foto: Libertatea
Gheorghe Burleanu / Sursă foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 11:52 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 12:40

ALEGERI FRF. În ziua în care Răzvan Burleanu își adjudecă cel de-al treilea mandat în fruntea Federației Române de Fotbal, tatăl președintelui, Gheorghe Burleanu, a făcut câteva declarații deplasate la TV.

În direct la Pro Arena, Gheorghe Burleanu (62 de ani), fost jucător în Divizia A la FC Scornicești, Dinamo Bacău sau Ceahlăul, și-a reluat atacurile la adresa lui Ciprian Marica și Florin Prunea.

Tatăl lui Burleanu face declarații deplasate despre viața personală: „Am pățit și eu ce a pățit Marica”

„Ce să zic de Marica? Am pățit și eu ce a pățit Marica, dar nu cu prosopul, cu halatul. Nu mai spun unde, să nu afle nevastă-mea. Și șoarecele mai schimbă gaura”, a spus tatăl lui Burleanu. 

Burleanu senior a continuat: „Prunea fură curent cu găleata de vreo opt ani de zile. De ce nu candidează nimeni să-i pună probleme fiului meu? (...) Dacă Răzvan a făcut politică și e ales politic la FRF, atunci la FIFA cine l-a ales? Tot politicul? Să nu uităm că e în Comitetul Executiv al FIFA”, a spus Gheorghe Burleanu, potrivit sursei citate. 

În ziua alegerilor FRF, tatăl lui Burleanu face declarații despre viața personală: „Am pățit și eu ce a pățit Marica” + Ce a spus despre fiul său
Gheorghe Burleanu / Sursă foto: Libertatea

Ce a mai declarat Gheorghe Burleanu

  • „Răzvan nu s-a consultat cu mine în deciziile luate, m-a întreabt doar despre Daum. I-am spus: «E un neamț care poate schimba mentalitatea, dar asta nu înseamnă că poate schimba cum pasează jucătorii și cum se demarcă în teren». Îmi pare rău de Mirel Rădoi. Era mult mai bine dacă avea continuitate. Dar a fost deranjat de presă, el e un tip sensibil”.
  • „Mi-aș fi dorit ca fiul meu să ajungă fotbalist, la fel ca mine. Umorul nu mi l-a copiat, n-avea cum”.
  • „Nevastă-mea e o femeie foarte dură, ea a insistat ca Răzvan să meargă către școală în detrimentul fotbalului. Eu nu am avut niciun merit. Doar cu numele. Poate nici nu-i al meu”.

VIDEO Victor Becali, despre alegerile FRF: „Nu este bine că Burleanu nu are contracandidat”

Citește și alte știri de actualitate:

ACUM au loc alegerile FRF: Răzvan Burleanu, sigur de un nou mandat » Cele mai noi informații de la Arena Națională

VIDEO „Așa era și Ceaușescu!” » Mesaj acid pentru Răzvan Burleanu, în ziua alegerilor FRF: „E vina sistemului, ar trebui să se implice politicul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează