FOTBAL  »  NATIONALA  »  FC VASLUI

Temwanjera îşi motivează colegii: "Dacă trecem de grupele EL, ne putem gîndi şi la finală"

Mike Temwanjera în returul cu Sparta Praga, din play-off-ul Europa League
Mike Temwanjera în returul cu Sparta Praga, din play-off-ul Europa League

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2011 18:53

Deşi nimeni nu le dă vreo şansă vasluienilor să ajungă în primăvara europeană, după ce sorţii i-au aruncat în grupă cu Lazio Roma, Sporting Lisabona şi FC Zurich, elevii lui Viorel Hizo sînt extrem de încrezători că pot produce surpriza.

Vasluienii sînt cotaţi cam cu aceleaşi şanse pe care le-a avut Luxemburgul înaintea meciului cu România, dar asta nu apre să-i deranjeze pe jucători. Mike Temwanjera spune că se gîndeşte serios chiar şi la finala de la Bucureşti, de pe Naţional Arena.

"Sîntem cotaţi cu ultima şansă, dar în fotbal s-au mai văzut suprize. Nu mergem la jocuri doar de dragul de a ne a face act de prezenţă. Va fi greu, dar şi dacă trecem de această grupa ne putem gândi la orice, chiar la finală.

Lazio Roma, Sporting Lisabona şi Zurich sunt cluburi celebre. Vasluiul este o echipă mică în Europa care se va bate pentru toate punctele puse în joc. Cine credea că Urziceniul va face opt puncte in Liga Campionilor? Nimeni, dar le-au facut! În fotbalul de astăzi nu mai există favoriţi", a spus Mike Temwanjera pentru Libertatea.

Jucătorul născut în Zimbabwe se teme cel mai mult de italienii de la Lazio Roma, formaţie pentru care evoluează şi românul Radu Ştefan.

"Cred că Lazio Roma e cel mai dificil adversat. Îl au şi pe Radu Ştefan acolo şi va fi interesant duelul. Sporting Lisabona vine dintr-un fotbal puternic şi este o echipă redutabilă. Zurich este şi ea o formaţie cu experienţă în cupele europene", a mai spus fotbalistul moldovenilor.

FC Vaslui va debuta în grupele Europa League pe 15 septembrie, în deplasarea de la Zurich.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
al3xcronaldo
al3xcronaldo  •  05 Septembrie 2011, 21:06

nu ai ce sa le ceri,sunt intoxicati cu steoaia :-j.Mike cu tine sunt sigur ca nu ajungem in finala :)

spinname
spinname  •  05 Septembrie 2011, 20:56

"FC Vaslui va debuta în grupele Europa League pe 15 septembrie, în deplasarea de la Zurich." Ei zau, si eu care credeam ca Vasluiul o sa joace primul meci tot in deplasare, dar la Roma ( ATENTIE: cu Lazio nu cu AS Roma, pt. "ziaristii" am zis sa specific, cine stie).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează