FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN ISLANDA Tensiune înainte de Islanda - România! Un bărbat a amenințat că distruge nocturna cu arme de foc!

Tensiune înainte de Islanda - România! // sursă foto: Imago
Tensiune înainte de Islanda - România! // sursă foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 01 septembrie 2021 13:03 / Actualizat miercuri, 01 septembrie 2021 15:28

Momente tensionate petrecute înainte de partida dintre Islanda și România. Un islandez deranjat acasă de lumina reflectoarelor de pe „Laugardalsvöllur” a intrat furios în sediul federației, spunând că va trage în nocturnă. A fost chemată poliția.

  • Islanda - România se joacă pe 2 septembrie, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro TV

Tensiunea este mare la Reykjavik înaintea meciului cu "tricolorii". Atât de mare încât, din cauza scandalului agresiunilor sexuale de care au fost acuzați unii internaționali islandezi, președintele federației, Gudni Bergsson, fiind forțat să-și dea demisia la presiunea opiniei publice, în timp ce atacantul Kolbeinn Sigthorsson a fost exclus din lot, orice lucru îi face pe localnici să explodeze.

Marți, un bărbat a pătruns furios în sediul forului nordic (KSI) și i-a amenințat pe cei prezenți că se va întoarce înarmat și va distruge nocturna de la stadionul „Laugardalsvöllur”. Motivul este stupefiant: era supărat că lumina reflectoarelor, aprinse și marți seară pentru antrenamentul naționalei, îi intră în casă și îl deranjează. El și familia sa locuiesc foarte aproape de arenă.

Potrivit cotidianului Visir, a fost chemată poliția, însă cel care amenințase dispăruse de la cartierul general KSI. 

Alt viol de care sunt acuzați fotbaliștii Islandei

Într-un interviu pentru postul național de televiziune RUV, directorul general al federației islandeze, Klara Bjartmarz, a dezvăluit că a fost informată de alt caz de viol în grup al fotbaliștilor. Ea a precizat însă că numele suspecților nu sunt acum în lotul albastru pentru cele trei partide din septembrie, contra României, a Macedoniei de Nord și a Germaniei.

Speriați că FIFA ar putea conduce federația islandeză

După ce președintele federației, Gudni Bergsson, a renunțat la post, la fel procedând și membrii Consiliului Administrativ, islandezii se tem să o concedieze pe Klara Bjartmarz, CEO-ul forului de la Reykjavik. Aceștia cred că, dacă Bjartmarz va fi destituită, FIFA va prelua temporar controlul KSI. Luna viitoare va fi aleasă o Comisie care să asigure interimatul până în februarie 2022, când se vor organiza alegeri.

Corespondență din Islanda: Reporterii GSP au fost la antrenamentul României

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Flick nu a debutat încă pe banca Germaniei, dar la nemți sunt deja tensiuni: Reus vs Bayern

S-a stabilit programul lui CFR în Conference League » Clujenii debutează în deplasare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  01 Septembrie 2021, 14:41

=)))))

gardenparty
gardenparty  •  01 Septembrie 2021, 14:40
Postat de radumatei pe 01 Septembrie 2021, 13:59

Să sperăm că problema cu nocturna se poate rezolva pe cale amiabilă și omul ăla nu-și va duce amenințarea la capăt.

Să sperăm că o va stinge în timpul meciului, poate așa mai câștigăm și noi.

ghita
ghita  •  01 Septembrie 2021, 14:22

omu are dreptate, si eu as fi fost nervos in locul lui

Vezi toate comentariile (6)
Comentează