Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 noiembrie 2013 12:34

Gazeta Sporturilor l-a vizitat pe Răzvan Raţ în cantonamentul londondez al lui West Ham. Fundaşul de 32 de ani a profitat de ocazie şi a dezvăluit disensiunile care există între vestiarul "tricolor" şi conducerea FRF.

Jucătorii lui Piţurcă sînt mîhniţi de modul în care FRF tratează problema primelor din campania pentru CM. 

"Nu vrem să se creadă că la naţională venim pentru bani.

Sînt însă nemulţumit pentru că jucătorii echipei naţionale sînt nemulţumiţi. Sînt nemulţumiţi de atitudinea FRF faţă de ei.

Noi ne-am cerut doar drepturile care ne-au fost promise, echivalentul efortului depus pentru a ajunge la baraj", a declarat Raţ pentru cititorii Gazetei.

Fundaşul stînga a vorbit şi despre "dubla" cu Grecia, a explicat care sînt avantajele românilor şi cum a găsit fotbalul din Premier League.

Interviul integral poate fi găsit doar în ediţia tipărită. Mergi la chioşcuri sau intră şi citeşte-l pe platforma Gazeta Digitală!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”