FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Tensiuni la vârful FRF?! Dezvăluire făcută în direct pe TV: „«Karate Kid» l-a tras pe Andrei Vochin și l-a întrebat «Ce faci tu aici?»”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 octombrie 2019 18:16

Situația la vârful Federației Române de Fotbal pare a fi una tensionată. Radu Vișan, secretarul general al instituției, și Andrei Vochin, consilierul lui Burleanu, ar fi avut o discuție ciudată pe holurile instituției. 
 

Jurnalistul Decebal Rădulescu a anunțat că secretarul general al FRF ar vrea ca Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu în cele două mandate, să plece de la Federație. 

„Mai e o chestie. Înțelege că secretarul general, domnul «Karate Kid», așa cum e poreclit, l-ar fi tras într-o parte pe Andrei Vochin, consilierul lui Burleanu. I-a spus «Tu ce faci aici, de fapt? Care e treaba cu tine?». Eu așa am auzit. Andrei, care știe mult fotbal, e cătrănit după această poveste. Înțeleg că s-ar dori ca Vochin să plece”, a declarat Rădulescu la TV Digi Sport. 

Tensiuni la vârful FRF?! Dezvăluire făcută în direct pe TV: „«Karate Kid» l-a tras pe Andrei Vochin și l-a întrebat «Ce faci tu aici?»”
Radu Vișan

Cine sunt Cap de Pui, Trompetă și Karate Kid

„Vreți să râdem? Am vorbit cu un om care a plecat din FRF și mi-a spus poreclele celor de acolo. Gabriel Bodescu e «cap de pui», Andrei Vochin e «trompeta», iar Radu Vișan e «karate kid»”, explica același Decebal Rădulescu în urmă cu ceva timp pentru sursa citată. 

Cine e Radu Vișan

Radu Vișan, 38 de ani, a fost numit secretar general al FRF în iulie 2015, moment la care avea zero experiență în fotbal. 

STUDIILE LUI VIȘAN

Licenţiat în Ştiinţe Administrative (2003), Științe Politice (2009)
Master în Managementul Sectorului Public (2007), Politică Europeană şi Românească (2012)

EVOLUȚIA LUI VIȘAN

  • 2003 - 2006, Primăria Municipiului Ploieşti, consilier – Direcţia Integrare Europeană, Relaţii Externe
  • 2008 - 2014, Administraţia Prezidenţială, consilier – Cancelaria Preşedintelui României
  • 2014 - 2015 - FRF, director Dezvoltare Instituţională
  • Prezent - FRF, secretar general

„Mai bine că nu sunt pasionat de fotbal. Pasiunea îți întunecă mințile. Colegii din departamentul meu nu vin din fotbal, ceea ce reprezintă unul dintre motivele pentru care i-am luat alături de mine. Nu sunt microbist. Mă uit la Campionatul Mondial, European și la Champions League de la un nivel mai avansat. Funcția asta o văd mai degrabă ca pe o ocupație destinată oamenilor cu profil administrativ decît celor din fotbal”, spunea în 2014 Radu Vișan.

Citește și:  

FRF pregătește lovitura anului: Gică Hagi selecționer! „Federația deja l-a contactat” » Mircea Sandu crede că va accepta 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  23 Octombrie 2019, 10:19

"nivel avansat"? hahaha mda, un derapaj urat pentru un avanasat. varza cu carnatz esti bah!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  22 Octombrie 2019, 23:22

Fara a-i tine partea celui de la FRF (nici nu stiu cam il cheama desi am citit articolul) dar de ce nu au pus in articol si datele despe vochin? Oare ot ca au fost colegi? E regula U21 corecta? Vad ca "personaje" importabte precum hagi *** o contesta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  22 Octombrie 2019, 21:38

Astea se numesc STRÂMBE!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează