FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Tînărul jurist misterios al lui Gică Popescu este băiatul lui Bivolaru!

Octavian Bivolaru,lift
Octavian Bivolaru,lift

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 14 ianuarie 2014 13:18

"Departamentul juridic şi de licenţiere al FRF va fi condus de un tînăr cu studii în Elveţia şi licenţiat în drept. Pentru că se află sub contract cu o mare entitate internaţională sportivă, nu-i vom face cunoscut numele decît după cîştigarea alegerilor", a spus acum cîteva minute Gică Popescu, la prezentarea candidaturii şi a echipei sale.

Tînărul respectiv este Octavian Bivolaru, 32 de ani, băiatul lui Cristi Bivolaru. Octavian lucrează în departamentul juridic al FIFA, pe o poziţie de execuţie.

[Vezi aici restul declaraţiilor lui Gică Popescu]

Tatăl, Cristi Bivolaru, este el însuşi parte a echipei lui Popescu, urmînd să ocupe poziţia de director de relaţii internaţionale, funcţie pe care a ocupat-o pînă în 2005, cînd a ales să demisioneze după ce Sandu l-a acuzat că îl sprijină pe acelaşi Popescu.

De asemenea, un alt nume neanunţat este cel al Ion Crăciunescu, cel care va deveni şef al arbitrilor, după rezilierea contractului cu Alexandru Deaconu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  14 Ianuarie 2014, 17:48

pacat ca nu e al lui gregorian ca oricum cu popescu la sefia frf , fotbalul romanesc se integreaza in absolut.

merace
merace  •  14 Ianuarie 2014, 16:30

Unde nu e competenta, ii salveaza relatiile! :D

univer_city
univer_city  •  14 Ianuarie 2014, 15:35

Pai zi asa, Gicane!(Ce i-ar fi placut lui Nenea Iancu) : Nasu' mare, onorific 5000 euroi sa traiasca, Bela Kassai (pentru echilibru etnic zice Mister!, nu frate pt echilibru ETIC) a baut n-a mancat, Gicuta cumnatu' nu se pune ca doar el e Volintir, Tata Puiu cu icoane cu tot, Bivolaru cu fi-su'specialistu (doua la prefectura, doua la scoala de fete), Ilie cu seminariile samd. Si sa vezi fratzica pensii ca la olandeji si hochei ca la filandeji. Sa va ia dracu'cu melcii vostri!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează