FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELGIA 2-1

Torje crede că victoria cu Belgia e un exemplu pentru viitor: "Aşa trebuie să jucăm şi cu Ungaria"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 noiembrie 2012 23:32

Gabi Torje a transformat un penalty în minutul 66 şi a adus victoria naţionalei României în amicalul cu Belgia, 2-1. Mijlocaşul Granadei e trist că au fost puţini spectatori dar speră ca această victorie să aducă lumea la stadion la viitoarele meciuri ale naţionalei.

"Mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut. A fost un an bun pentru noi, păcat de înfrîngerea cu Olanda. Trebuie să jucăm şi în celelalte meciuri ca în seara asta. Acum ne concentrăm la meciul cu Ungaria, apoi la cel cu Olanda.

E important că am învins o naţională a Belgiei care a făcut multe victime.

Miercuri şi cu vremea rea, e de înţeles că n-am avut mulţi spectatori. Dar dacă vom avea rezultate sper să vină mulţi fani de acum încolo", a spus Torje la Meciul Zilei, pe GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
alpin
alpin  •  15 Noiembrie 2012, 07:38

Torjoca, daca jucam ASA cu Ungaria ne scot bozgorii gargaunii din cap. Definitiv!

xstream
xstream  •  15 Noiembrie 2012, 06:22
Postat de criticul89 pe 14 Noiembrie 2012, 23:48

am tot respectul si toata admiratia pt torje dar mi s-a parut extrem de penibil felul in care s-a bucurat dupa inscrierea golului ! urla din toti plamanii de parca ar fi inscris penalty-ul decisiv in finala CM ! :)))) usurel moshule ca e doar un amical de 2 lei ! in rest, felicitari pt victorie...

e tanar, s a exteriorizat si el , si oricum trece printr o forma foarte buna , nu trebuie oprit

nesv1234
nesv1234  •  15 Noiembrie 2012, 02:17

Torje - singurul fotbalist de la nationala!! QED! Sa vina barajul si sa dam tot peste Belgia, desi sunt evident mai buni ca noi ar fi cei mai accesibili la baraj!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează