FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Torje iese la atac: "Eu n-am plecat niciodată acasă mai devreme. Nu este normal" » Cum comentează informațiile că ar fi sărit la bătaie cu Florin Andone

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 18:14

Gabriel Torje este nemulțumit de faptul că mai mulți "tricolori" au părăsit lotul naționalei înainte de meciul cu Rusia de ieri. Totodată, Torje a spus că nu există niciun conflict între el și Andone. 

"Niciodată n-am plecat acasă mai devreme. Nu este normal să fim pe locul 30 în lume și jucătorii să plece acasă. Dacă te dai lovit, lucrurile astea se vor întoarce împotriva ta mai devreme sau mai târziu.

Toată lumea trebuia să vină în Rusia pentru echipa națională, pentru că reconstrucția se face și în meciurile amicale, nu doar în cele oficiale. Pe vremea lui Pițurcă și Iordănescu nu pleca nimeni de la lot mai devreme", a spus Torje la TV Digi Sport. 

Torje a vorbit și despre informațiile conform cărora ar exista un conflict între el și Florin Andone

"Nu a existat niciun conflict între mine și Andone. Informațiile acestea sunt date de cineva din interior, dar sunt false. Eu când nu joc nu sunt fericit, dar nici nu stric atmosfera".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
antalmihai
antalmihai  •  16 Noiembrie 2016, 22:03

ne cerem noi cititorii, despre minciunile tale sfruntate, d-l torje, pacat ca le am citit,ne cerem scuze-,,nu e adevarat nimic!"

1208725472540472
Luca Ovidiu Daniel  •  16 Noiembrie 2016, 21:18

Decat chipciu sau descultul ala de stanciu mai mult ii prefer pe torje si maxim

tonyys
tonyys  •  16 Noiembrie 2016, 19:22

Torje asta e cel mai penibil dinamovist....dupa ce ca si-n rusia e rezerva el vrea sa joace la nationala.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează