FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2018

Torje nu a fost selecţionat pentru dubla cu Armenia şi Kazahstan şi ratează meciurile naţionalei pentru prima oară în doi ani » Prima reacţie a jucătorului

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 18:21

Gabi Torje nu face parte din lotul convocat de Christoph Daum pentru meciurile cu Armenia şi Kazahstan, însă declară că se aştepta la această decizie a selecţionerului, din cauza faptului că a fost accidentat.

"Nu am jucat foarte mult la echipa de club şi am avut şi o accidentare minoră, astfel că era, oarecum, de aşteptat să nu fiu convocat. E clar că m-a motivat foarte mult, vreau să joc la naţională şi să ajut la calificarea la Campionatul Mondial din Rusia.

Din păcate, asta a fost decizia antrenorului, am fost anunţat dinainte, mi s-a spus că nu am fost selecţionat pentru meciurile cu Armenia şi Kazahstan, dar voi rămâne în vederile selecţionerului. Mă simt bine aici, la Terek, şi sper să joc cât mai mult în viitor", a afirmat Torje pentru televiziunea sportro.

În ultimii doi ani de zile, Gabi Torje a ratat doar trei meciuri amicale ale României. În noiembrie 2014, mijlocaşul a fost accidentat în amicalul cu Danemarca şi a lipsit la partidele cu Bulgaria şi Republica Moldova, din februarie 2015.

Meciul cu Armenia va avea loc pe 8 octombrie, la ora 19:00, în timp ce partida cu Kazahstan este programată pentru data de 11 octombrie, la aceeași oră. Naționala României va disputa ambele confruntări în deplsare.

Citeşte şi: Daum a anunțat lotul lărgit pentru "dubla" cu Armenia și Kazahstan » Numele surpriză care apar în listă

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  20 Septembrie 2016, 13:03

te-a confundat betivul de neamt cu Enache !

portardelegenda
portardelegenda  •  20 Septembrie 2016, 09:21

cam mult le-a trebuit specialistilor sa vada ca dupa ce ca era mic era si total ineficient

1046253938763364
Videanu Razvan  •  20 Septembrie 2016, 08:35

Nu merita sa fie la națională sper sa nu îl mai vad nici o data convocat la națională

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close