FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TRINIDAD TOBAGO 4-0

Torje uită de rivalitate în momente dificile: "Liga 1 nu ar mai fi aceeaşi fără Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 04 iunie 2013 23:36

Fostul mijlocaş al lui Dinamo, Gabriel Torje, nu crede că Steaua va fi retrogradată şi speră ca acest lucru să nu se întîmple, mai ales după ce Rapid şi U Cluj au fost deja retrogradate.

"Liga 1 deja este mai săracă, mai ales după ce Rapid şi U Cluj au retrogardat. Liga 1 fără Steaua, Dinamo, Rapid şi Universitatea Craiova nu mai este aceeaşi.

Oricum, am urmărit ce au zis şi oamenii de la FRF şi ce s-a mai discutat, cazul a fost judecat şi s-a terminat tot. Steaua nu are ce să păţească", a spus Gabriel Torje la GSPTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
petrusm
petrusm  •  06 Iunie 2013, 08:47

CE ,PARCA MITICA SI SANDU NU STIU ACEST LUCRU? NUMAI CA IN URA LOR FATA DE MARILE BRANDURI , AU UITAT CA VOR RAMANE FARA OBIECTUL MUNCII...ADICA VOR RAMANE CU ....MACIUCA , DAMILA MACIUCA ....

gicutzu69
gicutzu69  •  05 Iunie 2013, 09:56
Postat de kamikaze96 pe 05 Iunie 2013, 00:27

nu va mai da-ti victime... jocurile sunt facute pentru voi, ca sa aveti 6 puncte asigurate la Botosani/Navodari! Vorba aia, cine cotizeaza are parte, cine nu moare.... ( valabil si la dinamo)!

Esti liber sa gandesti ce vrei,dar sa nu-mi spui mie ca in tine nu roade invidia ca Steaua are sanse sa scape,noi in loc sa ii pedepsim pe altii care ne-au distrus tara si ne-au furat de am ajuns in halul asta ne cramponam la o valiza pe care pacatosul ala nu a vrut sa o dea mai pe sub mana,crezi ca nu reusea sa o dea mai pe ocolite dar a vrut sa o faca pe fata,problema nu asta este,ci faptul ca altii au luat campionate cumparand echipe (vezi cazul CFR),sau au retrogradat echipe care nu meritau dar asa erau facute cartile,si atunci ce mai vorbim de cazul valiza care este un nimic pe langa ce ticalosii se fac,datorita acestor ticalosii noi azi avem apa mai scumpa,gazul si curentul mai scumpe!

mariuss72
mariuss72  •  05 Iunie 2013, 00:52
Postat de tiberyus pe 05 Iunie 2013, 00:13

Deja fotbalul e pustiu fara Timisoara, craiova si rapid..... daca urmeaza steaua ce sti ce mai face si dinamo si o retrogradeaza si pe ea... o sa ajunga liga 1 cu 10 echipe si derby-uri intre sageata navodari, concordia chiajna si damila maciuca...

Ai dreptate, dar atunci cind ciobanul facea ''arogante'' fata de alte echipe si avea impresia ca nu i se poate intimpla nimic, voi erati fericiti si va simteati bine. Somnul ratiunii naste monstri...monstrul asta v-a dus clubul spre rusine, indiferent daca va fi penalizat sau nu...eu sper sa nu.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează