FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADVERTORIAL

Tresărire de orgoliu? Spania - România, meci cu miză doar pentru iberici + două cote mărite pentru pariori

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 14:04

Spania și România se vor întâlni luni, de la ora 21:45, în ultima etapă a preliminariilor pentru Euro 2020.

După eșecul cu Suedia, 0-2, România a ratat matematic calificarea directă la turneul final. „Tricolorii” n-au obținut nici măcar o victorie în fața celor trei rivale din grupă și șansele unui succes în Spania sunt minime. Șanse mari ca acesta să fie ultimul meci al selecționerului Cosmin Contra al cărui contract cu FRF expiră în decembrie. 

Dacă pentru România meciul nu mai are miză, spaniolii vor alerga după cele trei puncte. Ibericii sunt obligați să câștige ca să se mențină în urna 1 pentru tragerea la sorți a grupelor de la Euro 2020. Astfel ar evita din start posibile dueluri de foc cu Anglia, Italia sau Belgia. 

Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale de pe urma confruntării, un bookmaker important oferind cota 35 pentru victoria Spaniei și 150 pentru succesul României. (detalii AICI!

  • Spania a marcat 19 goluri în cele patru meciuri jucate acasă în aceste preliminarii; 
  • Ibericii sunt neînvinși de un an, de la eșecul cu Croația, 2-3, din Liga Națiunilor; 
  • România a primit cel puțin două goluri 4 din cele 5 meciuri directe cu principalele adversare din grupă, Spania, Norvegia și Suedia; 
  • Un singur meci fără gol marcat au „tricolorii” în aceste preliminarii, 0-2 cu Suedia. 

La o casă de pariuri, cotele la victorie ale ambelor formații au fost mărite. Spania are cota 35, în loc de 1.14, iar cota României a crescut de la 18.00 la 150. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria Spaniei poate aduce un câștig de 175 de lei, iar cea a României 750 de lei. VERIFICĂ AICI condițiile oferte!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  18 Noiembrie 2019, 19:59

Contra si-a creat in mod absurd o problema iar aceasta se cheama Mitrita. Nu reiau istoricul dar acum apar cateva situatii care nu il favorizeaza pe antrenor. Mitrita nu joaca deloc si castanele, in situatia unui joc prost al echipei, se vor sparge in capul lui Contra si numele lor va fi Mitrita. Are sa il introduca in minutul 60-70 si daca jucatorul va comite 2-3 faze specifice lui injuratura se va chema tot Mitrita. In plus, noi nu suntem o echipa de forta, cum este Suedia, de pilda, si in cazul acesta putem avea doar doua optiuni - tehnica si viteza. La care trebuie adaugat sutul la poarta. De aceea cred ca Hagi, Stanciu si Nistor trebuiesc invatati sa joace impreuna. Vad terenul foarte bine, sunt tehnici, suteaza la poarta, ca si Mitrita, si stiu sa defaca actiunile in adancime. Un fel de Balaci, Beldeanu si Donose la Craiova maxima, unde fiecare dintre ei avea veleitati de coordonator. Nu spun ca Florinel Coman nu ar fi un jucator valoros caci as gresi dar un antrenor trebuie sa exploateze ce are, nu sa inventeze jucatori nepotriviti unei idei.

piet
piet  •  18 Noiembrie 2019, 19:49

10-0

pote
pote  •  18 Noiembrie 2019, 18:14

Echipa de toata jena ,acum joaca la sange cu o echipa care poate legitima staff- ul tehnic si tot nu ar avea emotii. Echipa romaniei e vazuta top numai in articolele di presa romana. In vest suntem luati la misto. Ca punem probleme ,ca valoare bla bla bla.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează