FOTBAL  »  NATIONALA  »  RUSIA - ROMÂNIA, MARȚI, 18:00, LIVETEXT PE GSP.RO

"Tricolorii" cad pe capete înaintea meciului cu Rusia » Încă doi absenți pentru amicalul de marți

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2016 22:43

Lista jucătorilor indisponibili pentru meciul amical cu Rusia se mărește pe zi ce trece. Oficialul FRF, Andrei Vochin, a declarat că nici Maxim și Benzar nu vor face deplasarea în Rusia.

"Sunt vești proaste, lista accidentaților s-a mărit. În afara jucătorilor care au acuzat probleme medicale sau cei care au fost învoiți, au apărut și alte accidentări. Azi au părăsit lotul Maxim, Ivan și Benzar.

Maxim a acuzat o accidentare a ligamentului. Benzar are o contractură, o încărcare pe coapsă și nu merită să riște un efort pentru a nu suferi ceva mai grav. Ivan are o entorsă de gleznă.

Ovidiu Hoban, Nicolae Stanciu, Alex Chipciu, Cosmin Moți, Claudiu Keșeru, Ciprian Tătărușanu și Vlad Chiricheș sunt ceilalți 8 jucători care nu vor face deplasarea în Rusia.

Cum arată lotul României pentru meciul cu Rusia:

Portari: Pantilimon, S. Lung, Cojocaru
Fundași: Săpunaru, Țîru, D. Grigore, Toșca, S. Filip, G. Enache, Latovlevici
Mijlocași: Bicfalvi, R. Marin, Ad. Popa, Prepeliță, Dr. Nedelcu
Atacanți: B. Stancu, Fl. Andone, Grozav, D. Rotariu.

  • Meciul Rusia - România se va juca marți, de la ora 18:00 și va fi în direct la TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
brandremist
brandremist  •  14 Noiembrie 2016, 09:25

Ar trebui ca Daum să-i țină minte pe toți cei care au absentat acum și să-i lase pe banca de rezerve la următorul meci. Ori cu ei, ori fără ei tot același draq e, dar măcar nu mai trebuie să văd mutrele atâtor vedete. Degeaba încearcă el să formeze naționala în jurul lui Stanciu, perla asta din Carpați, că acum el e mai mult remorcă decât locomotivă. Și după ce că e limitat fizic mai e și instabil psihic. Ducă-se în lumea largă!

ray51
ray51  •  14 Noiembrie 2016, 09:05

Nu credeam sa ajung sa doresc ca RUSIA sa ne bata rau de tot, ca pe maidan. Daca se intampla altfel sunt pregatit ... am pus 2 ca pronostic. O infrangere dureroasa ar trebui sa doara partea romana compusa din: jucatori cu precadere+adeptii FRF actuale.

520143398153430
Pavel Radu  •  14 Noiembrie 2016, 08:22

Vin bine mersi la lot si se accidenteaza calcand stamb sau ....Maxim s-a accidentat la tendon in drumul de la vestiar la banca de rezerve sau s-a foit prea mult pe banca ?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează