FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

"Tricolorii" divizionari au explicat înfrîngerea cu Polonia: "Nici nu ne cunoşteam"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 februarie 2013 18:11

România a pierdut categoric amicalul cu Polonia, scor 1-4, într-o partidă în care Victor Piţurcă a folosit jucători din Liga 1.

Singura excepţie a fost Alexandru Maxim, cel care s-a transferat în urmă cu doar cîteva zile la Stuttgart. Tinerii convocaţi de Piţurcă au explicat cauzele înfrîngerii cu echipa naţională a Poloniei. Vasluianul Nicolae Stanciu susţine că jucătorii nici nu se cunoşteau: "Rezultatul ne-a lăsat un gust amar, ne aşteptam la mai mult, dar atît am putut la ora meciului. Nici nu ne cunoşteam foarte bine", a spus mijlocaşul.

La naţională a debutat dinamovistul Constantin Nica, cel care a fost de aceeaşi părere cu Stanciu: "A fost un scor aiurea pentru noi, nu a fost un debut prea bun. A contat că ne-am antrenat mai puţin, s-a văzut că ei se cunoşteau mult mai bine".

Buzbuchi de la Viitorul a fost mult mai entuziasmat de convocare: "O experienţă foarte placută, mă bucur că am fost acolo. Am încercat să arăt tot ce pot, sper că antrenorilor le-a plăcut de mine şi sper să mai pun piciorul la acţiunile naţionalei", a spus portarul, confom dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
alpin
alpin  •  04 Februarie 2013, 20:36
Postat de steaua.libera pe 04 Februarie 2013, 19:01

Cam asta e Nationala fara jucatorii Stelei. 1-4 cu selectionata divizionara a Poloniei.

Cam asta e Adunatura Barbugiului CU papagalii de la FC Turma: 1-4 cu Olanda!!! Fara sa treaca de centrul terenului decat dupa pauza! Cand s-a schimbat terenul...

gabryel28
gabryel28  •  04 Februarie 2013, 20:11
Postat de steaua.libera pe 04 Februarie 2013, 19:01

Cam asta e Nationala fara jucatorii Stelei. 1-4 cu selectionata divizionara a Poloniei.

lasai naibii ca si ai stelei sunt slabi!

gabryel28
gabryel28  •  04 Februarie 2013, 20:10

nu va cunosteti decat in baruri cu mesele pline de alcol!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează