FOTBAL  »  NATIONALA  »  BILETE

”Tricolorii” la discount » 280 de lei în loc de 400 pentru următoarele patru meciuri ale naţionalei României! Cum vor arăta pachetele speciale

Pe lîngă prețul biletelor și un procent de 7% taxe online, fanii vor achita și 10 RON taxa de curierat, pe care o pot însă elimina dacă vor alege să ridice tichetele de la un ghișeu special deschis la stadion.
Pe lîngă prețul biletelor și un procent de 7% taxe online, fanii vor achita și 10 RON taxa de curierat, pe care o pot însă elimina dacă vor alege să ridice tichetele de la un ghișeu special deschis la stadion.

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 aprilie 2013 22:44

De luni pînă pe 1 iunie se comercializează numai tichete la pachet, cu reduceri între 10% şi 30%. Preţurile complete se anunţă azi. Bilete per meci vor fi disponibile doar ulterior, la costuri diferite.

Începe forfota pentru biletele de la meciurile din toamnă ale "naţionalei" cu Ungaria (6 septembrie) şi Turcia (10 septembrie), decisive pentru intrarea în barajul pentru Mondiale.

Concret, începînd de luni se vor pune în vînzare online pachete speciale, care vor cuprinde, deopotrivă, şi cele două jocuri amicale programate pe Arena Naţională înaintea confruntărilor din preliminarii: Trinidad-Tobago (4 iunie) şi Slovacia (14 august).

"Pachetele vor fi disponibile pînă la 1 iunie doar pe site-ul biletefotbalonline.ro. După această dată, se vor comercializa numai bilete per meci, în condiţii de preţ diferite", a precizat Florin Leonte, manager Danco Pro, partenerul de ticketing al federaţiei.

Combinaţii de pachete

Concret, vor exista următoarele 4 situaţii:
- reducere 30% cu Trinidad şi Slovacia pentru cele circa 1.100 de persoane care au deja achiziţionate pachete la meciurile din preliminarii ale României;
- reducere 30% pentru cei care vor cumpăra bilete la toate cele patru partide scoase acum la vînzare (2 amicale+2 oficiale);
- reducere 20% pentru cei care vor cumpăra bilete doar la trei dintre partide (1 amical+2 oficiale);
- reducere 10% pentru cei care vor cumpăra bilete doar la cele două întîlniri oficiale.

Categoria 1: 280 RON+7% în loc de 400 RON
Bunăoară, la categoria 1 (tribuna 2 - inel 1 şi 2, tribuna 1 - inel 2), preţurile vor ajunge la cîte 40 RON cu Trinidad şi cu Slovacia şi cîte 160 RON cu Ungaria şi cu Turcia. Per total, 400 RON.

Cine va opta pentru pachet complet va beneficia însă de discount 30%, urmînd să plătească 280 RON, plus 7% taxe online, mai puţin decît dacă ar lua tichete individuale numai pentru "dubla" Ungaria/Turcia.

Variantele complete de preţ vor fi comunicate azi, dar, în principiu, cele mai ieftine tichete cu Trinidad şi Slovacia, de exemplu, vor fi la peluze, inel 3: circa 10-15 RON.

Porţi închise cu Ungaria, banii înapoi!
Pentru scenariul negativ în care partida cu Ungaria s-ar disputa fără spectatori, FRF va înapoia banii pe bilete, cum s-a întîmplat cu Argentina, în 2011. "Sînt şanse aproape nule să se ajungă însă la o asemenea situaţie", pretinde Florin Leonte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
rumunek
rumunek  •  31 Mai 2013, 22:10

Poate cineva oare sa-i intrebe pe maestrii din FRF de ce naiba nu putem sa ne alegem locurile pe care vrem sa stam? Chiar e asa de important sa-mi spuna ei unde sa stau? Sau trebuie sa ne arate de fiecare data ca ne fac o favoare ca ne lasa la meci pe extraordinarul stadion sa vedem magifica nationala.

petrusm
petrusm  •  20 Aprilie 2013, 18:44

Daca PLEACA NASII ORACOLII , GIOBANYSTII SCUIPATORI, ATOTSTIVUITORII, ABRAHAAAMI , TERBII, SI TOT CE INSEAMNA FOTBAL FALS , POATE REVIN PESTE DOI TREI ANI ...ACUM NICI NU SE PUNE PROBLEMA ... SA VAD PE 666 CU TRINIDAD TOBAGO ?

petrusm
petrusm  •  20 Aprilie 2013, 18:41

Daca se curata fotbalul romanesc de miz...e...rie , poate revin peste un an, doi, in tribune ...ACUM NICI CU BILETE GRATIS ..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează