FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA - ROMÂNIA 1-1

Tricolorii laudă schimbarea antrenorului: "Este meritul lui" » Omul care a adus un punct anunță că va continua la națională

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 21:38

Jucătorii naționalei s-au declarat mulțumiți de schimbarea selecționerului și susțin că venirea lui Contra a schimbat starea de spirit din vestiarul României. Reprezentativa noastră a încheiat campania de calificare cu o remiză, 1-1 în Danemarca.

"Meritul lui Contra în schimbarea la față a naționalei este mare, s-au văzut astăzi lucruri foarte diferite la echipa națională față de ce era înainte. Ca stare de spirit, ca temperament, contează foarte mult de la noul antrenor", a spus Claudiu Keșeru la finalul meciului.

Acesta a fost completat de căpitanul naționalei, Vlad Chiricheș, care nu a putut însă să-și ascundă dezamăgirea pentru faptul că România va rata turneul final din Rusia. 

"Sunt mulțumit și de joc, și de rezultat. Se vede că este un spirit nou la echipa națională. Nu pot să nu-mi ascund dezamăgirea că mai văd un Mondial la televizor", a spus Chiricheș.

Marcatorul golului, Ciprian Deac, a afirmat că nu va renunța la echipa națională și că poate continua să joace la cel mai înalt nivel, în ciuda faptului că are 31 de ani.

"Nu știu de ce toată lumea mă consideră bătrân, tot timpul aud chestia asta! Nu știu de ce, eu chiar simt și sunt sigur că voi mai juca mulți ani la nivelul ăsta. Cât timp am jucat 11 la 11, nu îmi aduc aminte de mari ocazii ale danezilor. M-am nimerit bine la faza aceea din final.

Consider că naționala are viitor cu domnul Contra. Nu înțeleg de ce campionatul Ligii 1 e atât de blamat. Iată, continuă să producă jucători de națională. Eu vă zic, jucând acolo, că e din ce mai bun. Se fac investiții", a declarat Deac.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Octombrie 2017, 11:31
Postat de Andrei Demsa pe 09 Octombrie 2017, 08:15

Draga Ciprian Deac , tu nu esti batran , dar ai 0 tehnica , cam la fel ca Enache de la Steaua.

Oare?

10209797954731586
Andrei Demsa  •  09 Octombrie 2017, 08:15

Draga Ciprian Deac , tu nu esti batran , dar ai 0 tehnica , cam la fel ca Enache de la Steaua.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează