FOTBAL  »  NATIONALA  »  NEMULȚUMIRI

Tricolorii, obligați să participe la acțiuni publicitare fără să primească bani: "Noi nu ne maimuțărim!"

Imagine de la reclama pentru Fortuna, cu Benzar în prim-plan. Casa de pariuri a devenit recent parteneră a FRF
Imagine de la reclama pentru Fortuna, cu Benzar în prim-plan. Casa de pariuri a devenit recent parteneră a FRF

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2017 00:00

"Tricolorii" au fost obligați să participe la diverse acțiuni de publicitate fără să primească bani. Cele mai importante nume au refuzat.

A fost scandal în cantonamentul naționalei înaintea partidei cu Danemarca! Obligați de șefii FRF, mai mulți fotbaliști au fost trimiși să realizeze spoturi publicitare pentru sponsorii primei reprezentative, unde au pierdut ore în șir.

"Nu vrem să ne maimuțărim! Noi să filmăm ore bune, iar cei din Federație să pună mâna pe bani! Noi de ce nu primim nimic din aceste contracte? De ce să stăm la cheremul lor, când ar trebui să fim cu mintea numai la fotbal?!", s-au răstit jucătorii cu experiență.

Sursele Gazetei au dezvăluit că Săpunaru, Pintilii, Tătărușanu și Chiricheș au refuzat să participe la acțiunile sponsorilor, iar Burleanu și compania au fost nevoiți să apeleze la soluții de rezervă.

De exemplu, pentru spotul casei de pariuri Fortuna s-a filmat 3 ore la Buftea, iar la acțiune au participat Daum, Stanciu, Benzar și Marin. Pe lista inițială cu " tricolori" erau Chipciu, Tătărușanu ori Alibec.

Pentru un promo pentru Țiriac Auto au fost solicitați să filmeze și să apară în materiale de publicitate Latovlevici, Moți și Toșca, după ce inclusiv aici au existat alți fotbaliști aleși de către partenerul Federației, dar au spus pas evenimentului.

"Totul se întâmpla după antrenamente, când noi eram forțați să pierdem aiurea ore întregi! Chiar ne luau la mișto", s-au plâns .

Singura acţiune unde au participat vedetele a fost pentru site-ul eusunt12.ro. Chipciu, Stanciu, Popa și Toșca au acceptat să realizeze mai multe clipuri video, și asta doar pentru că firma respectivă e cea care le administează și conturile publice de Facebook.

"Nu poți veni cu nu știu ce contracte de publicitate, noi să stăm ca măscăricii când vor ei să facă poze, iar Federația să își ia comisioane!"
Mirel Rădoi, în iulie 2014, la DolceSport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
860474370654943
Luter King  •  29 Martie 2017, 13:54

mai jucatorilor de fotbal ce *** de oameni sunteti ? pai federatia cheltuieste cu voi sume imense de bani cu halipapa ,transport ,cazare si va mai plateste si prime cand este cazul .de unde vin acesti bani ? *** *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suporter12
suporter12  •  29 Martie 2017, 10:33

Plus că dacă ați produce si voi ceva, gen să căștigați un meci... nu neapărat să câștigați, dar să dați mai multe goluri ca ei :)... nu mai zic de o calficare la un turneu final, v-ați produce singurii banii de salarii și prime pe care oricum îi primiți făcând nimic. Bine, trebuie să vă maimuțăriți pentru ei, dar..aia e, când nu joci fotbal te maimuțărești. În viață trebuie să alegi ori ciorapi ori sandale... așa e și la voi ori fotbal ori maimuțăreală.

suporter12
suporter12  •  29 Martie 2017, 10:21

Nu înțeleg de ce vă plângeți că trebuie să vă maimuțăriți la antrenamente, practic vă pregătesc pentru prestația voastră din teren cu care ne-ați obișnuit.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close