FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2016

Tricolorii și-au analizat adversarii de sâmbătă: "Asta e foarte bine pentru noi" » Motivul de îngrijorare înaintea meciului cu Kazahstan

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2016 17:17

Romario Benzar se așteaptă ca naționala României să obțină toate cele șase puncte puse în joc în partidele cu Armenia și Kazahstan și a prefațat cele două meciuri.

Jucătorul Viitorului este de părere că tricolorii nu ar trebui să fie dezavantajați de faptul că vor juca pe teren sintetic în Kazahstan.

"Întâlnim două echipe cu joc bun ofensiv, care pleacă pe contraatac, iar noi trebuie să blocăm asta. Mkhitaryan lipsește și e un lucru foarte bun pentru noi.

E o atmosferă foarte bună la lot. Vom avea antrenamente și pe teren sintetic, nu trebuie să fie ăsta un dezavantaj pentru noi. Eu unul sunt foarte încrezător în victorie, nu ne gândim să nu ne întoarcem cu cele șase puncte. Nu mergem să ne apărăm nici în Armenia nici în Kazahstan, mergem să dăm tot ce avem mai bun și să câștigăm aceste meciuri", a spus Benzar, conform Dolce Sport.

"Mâine vom merge la Buftea să ne antrenăm pe terenul artificial. Apoi ne vom antrena de două ori în Kazahstan pe gazon artificial. Eu cerusem să ne pregătim de două ori pe stadionul pe care se va juca meciul, dar au refuzat." Christoph Daum

Meciurile Armenia - România și Kazahstan - România vor avea loc pe 8, respectiv 11 octombrie. Ambele partide vor începe la ora 19:00 și vor fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează