FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA, AZI, 14:00, EUROSPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Tricolorii" sînt optimişti: "Ne calificăm la Mondiale"

Articol de , - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 08 mai 2011 21:57

Juniorii lui Văsîi sînt încrezători că nu vor pierde azi cu Germania şi vor pătrunde printre cele mai bune reprezentative U17 din lume

"Tricolorii" mici sînt optimişti şi conştienţi că se află în faţa unui moment care le poate influenţa mult carierele în viitor. Nu se tem de meciul de astăzi cu Germania. 

Golgeterul Fabian Himcinschi: "Îi cunoaştem bine pe nemţi, avem încredere în noi şi sigur nu vom pierde. Cu un egal ne calificăm la Mondiale, iar cu o victorie intrăm în semifinalele Euro, fiindcă eu simt că Olanda bate Cehia. Prezenţa la acest turneu final ne-a făcut mult mai conştienţi de forţele noastre". Atacantul Unirii Alba Iulia a mai spus: "Lumea aşteaptă mult fotbal de la noi, dar nu ştie că trebuie să ne îndeplim cu orice mijloace obiectivul de a merge la Campionatul Mondial din Mexic. Vreau să ajung ca idolul meu Ibrahimovici".  

"Am făcut 1-1 în februarie"
Mijlocaşul Andrei Vaştag îşi completează colegul: "Nu ne temem de Germania, am făcut 1-1 într-un amical disputat în februarie. De fapt, ei au făcut 1-1 cu noi, fiindcă i-am condus cu 1-0 şi ne-au egalat cu trei minute înainte de final. Germania e o echipă ofensivă, dar care lasă spaţii în apărare pe care trebuie să le exploatăm. Nu trebuie să ieşim la joc cu echipele puternice, pentru că la nivelul echipelelor naţionale e greu să revii dacă iei gol. Dacă te deschizi, adversarul te judecă şi îţi poate da multe goluri".

"Sper să ajung în Italia"
Juniorul de la LPS Banatul nici nu concepe să nu joace în Mexic. Fiul fostul mare campion la box, Francis Vaştag, are planurile deja făcute: "După Mondiale sper să fac pasul spre o echipă din străinătate, AS Roma sau Juventus Torino. Din ţară îmi place Poli Timişoara, care îmi doresc să iasă campioană. Jucători preferaţi Steven Gerrard şi Dan Alexa".

"Îmi doresc ca tata să mă vadă jucînd la un campionat mondial. Nici nu vreau să mă gîndesc că nu ne calificăm. Am muncit foarte mult doi ani, am făcut sacrificii"
Andrei Vaştag

"S-au mizat bani mulţi cu Olanda"
"Tricolorii" mici au fost felicitaţi de UEFA pentru ardoarea cu care şi-au apărat şansele în meciul de vineri cu Olanda, scor 0-1. Şi asta nu pentru stilul de joc extrem de prudent, ci pentru faptul că le-a încurcat socotelile pariorilor care au mizat pe victoria categorică a batavilor.  "Sîmbătă seară, la hotelul Continental, reprezentanţii forului european le-au explicat băieţilor că s-au pariat sume uriaşe în Asia pe victoria Olandei la scor", a precizat Dan Ionescu, şeful delegaţiei României la Euro 2011 din Serbia.

"UEFA i-a felicitat pe juniorii noştri pentru modul cum au luptat cu Olanda. Ne-a arătat grafice cu sume uriaşe pariate în Asia pe înfrîngerea României la mai mult de două goluri"
Dan Ionescu, şeful delegaţiei României U17

Citește și:

Acuzații GRAVE la Craiova: „L-am dat afară pentru că bănuim că a influențat anumiți jucători să nu-și apere corect șansele” + Replica acuzatului
Liga 2
Acuzații GRAVE la Craiova: „L-am dat afară pentru că bănuim că a influențat anumiți jucători să nu-și apere corect șansele” + Replica acuzatului
Cătălin Cîrjan, la Dinamo! Transferul anunțat marți de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Cătălin Cîrjan, la Dinamo! Transferul anunțat marți de GSP, oficializat astăzi
Laszlo Pinocchio » Dioszegi și-a vândut onoarea pentru „peste un milion”. De la „ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi” la „100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB”
Superliga
Laszlo Pinocchio » Dioszegi și-a vândut onoarea pentru „peste un milion”. De la „ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi” la „100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB”

„Scaunul dentistului din Hong Kong!” » Momentul NEBUN cu Paul Gascoigne la Euro 1996: „Păcat că era glucoză în sticlă, nu gin ...”

Leonard Doroftei despre averea strânsă: „M-au vândut în Canada. Aveam de toate, dar nu aveam nimic”


Comentarii (2)
ligax
ligax  •  11 Mai 2011, 00:16

Ce bine ca nu am pariat........

eugenrc
eugenrc  •  09 Mai 2011, 08:48

Avem toate sansele ca Olanda sa se relaxeze cu Cehia . In aceste conditii daca intradevar vrem sa mergem mai departe trebuie sa batem Germania. Sper ca staful echipei Romaniei sa aiba cojones suficient de mari si sa mearga pe principiul cine nu risca nu castiga si sa joace la victorie cu Germania . Nu de alta dar nemtii stiu sa joace 90 de minute iar noi doar 75 fapt care ne garanteaza infringerea daca nu avem 2-0 pina in minutul 75. Bafta baieti si jucati la victorie , jucati ofensiv, jucati ca si cum ati fi copiii lui Dobrin si Hagi nu ai lui Moti si Goian.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează