FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ITALIA 1-1

"Tricolorul" surpriză

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

Cimponeru Emanuel din Lugoj, cîştigător al promoţiei Ursus22milioane.gsp.ro, a asistat aseară la partida amicală România - Italia desfăşurată în Austria, la Klagenfurt.

Fericitul cîştigător a avut parte de tratament VIP pe toată durata şederii în Austria. Acesta a călătorit în acelaşi avion împreună cu echipa naţională a României, a asistat la antrenamentul oficial de dinaintea partidei şi a luat autografe de la jucători. Îmbrăcat în acelaşi echipament cu cel al "tricolorilor", mai mulţi dintre fotbalişti au fost chiar aproape să fie păcăliţi de acesta crezînd că au parte de un nou coleg.

De asemenea, la meci, Cimponeru Emanuel a avut rezervat unul dintre cele mai bune locuri în tribună unde fost împreună cu prietena lui. Amîndoi au rămas impresionaţi de perioada petrecută alături de "tricolori".

"Experienţă unică!"
"N-am crezut niciodată ca aş putea să ajung atît de aproape de jucătorii echipei naţionale, chiar mai mult să călătorim şi împreună. A fost cu adevărat o experienţă unică", a declarat cîştigătorul excursiei pentru două persoane, Cimponeru Emanuel imediat după antrenamentul oficial al echipei naţionale. Totodată, în cele trei zile cît a stat în Austria, cîştigătorul nu a ratat nici ocazia de a se fotografia cu unii dintre jucătorii echipei, sau chiar pe stadionul unde s-a disputat echipa, avînd acces total în apropierea "tricolori"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează