NATIONALA  ·  FRF

Tudor Iacov continuă scandalul după Adunarea Generală a FRF: „Au votat 220 de membri, dar doar 2 aveau dreptul! Cerem dizolvarea FRF”

Adunarea Generală a FRF
Adunarea Generală a FRF

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2019 15:15

Tudor Iacov, președintele clubului de fotbal feminin FC Progresul, acuză: „Cluburile care au votat și la ultima Adunare Generală a FRF nu aveau dreptul legal să o facă”.

Singurul membru al „opoziției” la ultima Adunare General FRF, Tudor Iacov, președinte la FC Progresul, din Liga 3 feminină, continuă războiul în instanțe cu conducerea de la Casa Fotbalului. 

Iacov contestă legalitatea Adunărilor Generale din ultimii ani: „Din 2002, de pe vremea lui Mircea Sandu, cluburile înregistrate la Registrul Sportiv au rămas aceleași. Erau 80, de atunci au fost multe modificări, afilieri, dar ele nu s-au mai făcut legal, prin instanță.

La ultima Adunare Generală au votat peste 220 de membri afiliați, însă ilegal, pentru că la Registrul Sportiv mai figurează doar Gaz Metan și Unirea Dej. Numai ei puteau vota. Restul au dat faliment sau s-au desființat. De aceea am deschis o acțiune în instanță prin care cerem dizolvarea FRF.

tudor iacov

Pentru că HG 884, la articolul 28, spune că o federație nu se poate constitui și funcționa dacă nu are cel puțin 10 cluburi sportive. De trei ani le tot fac sesizări să intre în legalitate. Totuși, nu au făcut nimic. Îi costa doar 100 de lei să înregistreze la Registrul Sportiv membrii afiliați”.

„Burleanu spune că la FR Tenis e mai complicat fiindcă au decizii ale instanțelor împotriva lor. Dar Comitetul Executiv FRF din 2014 a fost respins de Tribunal și așa a rămas și acum. Și a luat decizii!” Tudor Iacov, președinte AS FC Progresul

Vezi:

VIDEO+FOTO CIRC la Adunarea Generală » Tudor Iacov a sărit la gâtul lui Burleanu și a fost huiduit: „Există o cerere de dizolvare a FRF”Gestul total neașteptat făcut de prima și ultima soție a lui Cristi Borcea
Libertatea
Comentarii (3)
Acs Sporting Darabani  •  25 Aprilie 2019, 19:17

Ba intelectualul lui peste! Din 2002 au fost zeci de cluburi care au fost inregistrate in Registrul Sportiv si afiliate la FRF.Habar nu ai pe ce lume traiesti.Nu poti fi afiliat la FRF daca nu ai CIS( Certificat de Identitate Sportiva). Or fi facut tot felul de minuni dar cu asta esti varzaaaaa!

Constantin Mosnegutu  •  25 Aprilie 2019, 18:29

Mama ce intelectual!!! Curat intelectual!!! Se pare ca asta e cea mai mare realizare a vietii lui. Si asa va ramane!!! Iar fotbalul nostru? A ajuns in lumea a IV-a! Nu-i de mirare cand este condus de asemenea intelectuali

Costel Tudor  •  25 Aprilie 2019, 17:15

Scandalul îl întreține-ți voi , Ziariștii lui peste prăjit , va deranjează ca in fruntea federației se afla un intelectual , cu mult , f. mult peste nivelul vostru ! Retine-ți însă , NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII !!!

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1